skip to Main Content
مرکز ارتباط سراسری مشتریان : ۴۵۴۳۷-۰۲۱

۹۰ روز گارانتی - حمل رایگان - عیب یابی رایگان

ترکیدن زودپز، یکی از رایج ترین اتفاقاتی می‌باشد که معمولا به دلیل سهل انگاری ما در حین استفاده از زودپزها رخ می‌دهد و حتی گاهی اوقات نیز باعث انفجار محل سکونت شما شود! با این وجود هر چند زودپزها در روند زندگی روزانه هر یک از ما مهم هستند، اما پیش از هر بار استفاده باید از سلامت زودپزها مطمئن شوید تا خرابی جبران نکردنی برای شما رخ ندهد. اما چگونه زودپز میترکد؟ در ادامه این گزارش از آریابهکار قصد داریم تا شما را با دلایل ترکیدن زودپز آشنا سازیم. همراه ما باشید.

1. پاره شدن واشر دور درب زودپز

یک قطعه کلیدی در زودپزها اگر بخواهیم نام ببریم که تمام فرایند عملکرد زودپز به آن متکی است، واشر دور درب زودپز می‌باشد که از جنس سیلیکونی ساخته شده و دارای طول عمر مفید است. با این وجود اگر احساس می‌کنید که این واشر، یک قطعه عمری می‌باشد و به هیچ وجه خراب نمی‌شود، صرفا یک تصور نادرست دارید؛ چرا که در بازه‌های زمانی کوتاهی باید اقدام به بررسی و تعویض واشر دور درب زودپز نمایید. توجه داشته باشید که واشر در طول زمان ممکن است گشاد، کوچک و حتی خشک شود و کارایی خود را از دست دهد.

تعویض واشر زودپز

با این حال در صورتی که واشر دور درب زودپز معیوب شده باشد، فشار تولیدی درون دیگ به دلیل خرابی واشر نمی‌تواند درون دیگ باقی بماند و به شدیدترین حالت ممکن از دیگ زودپز خارج شده و همین اتفاق باعث ترکیدن زودپز خواهد شد. به همین دلیل است که توصیه اکید داریم در صورت بروز هر گونه خرابی اعم از فرسودگی، پارگی و گشاد شدن واشر، باید آنرا جدی بگیرید و فورا اقدام به تعویض واشر زودپز نمایید.

برای تعویض واشر زودپز هم بهتر است به مرکز تعمیر زودپز مراجعه کنید تا با قطعات اصلی اقدام به تعویض قطعه شما کنند.

همچنین بخوانید: تعمیر زودپز تفال

توجه: اگر در مراکز غیرمجاز اقدام به تعویض واشر دور درب زودپز کنید، تبعات خطرناکی در انتظار شما خواهند بود.

2. خرابی سوپاپ زودپز

زودپزها اصولا دارای دو سوپاپ هستند که این سوپاپ‌ها عبارتند از:

  1. سوپاپ اطمینان زودپز.
  2. سوپاپ کلاهی (پستونکی) زودپز.

در میان این دو سوپاپ که نام برده شدند، سوپاپ اطمینان زودپز نیز ارجعیت بیشتری دارد و در صورت بروز خرابی در سوپاپ اطمینان، در واقع با ترکیدن زودپز مواجه خواهید شد. اگر بخواهیم وظیفه سوپاپ اطمینان را در زودپز بررسی کنیم باید بگوییم که این سوپاپ صرفا جهت جلوگیری از ترکیدن زودپز طراحی و جایگذاری شده است که برای اطمینان از سلامت آن نیز اصطلاحا سوت زودپز قرار دارد که در صورت سوت کشیدن زودپز، می‌توانید مطمئن شوید که این سوپاپ سالم است؛ در غیر اینصورت به هیچ وجه نباید از زودپز استفاده کنید.

اما سوپاپ کلاهی یا سوپاپ تنظیم یا سوپاپ پستونکی زودپز، به منظور نشانگر بخار موجود در دیگ طراحی شده است که هر چقدر این نشانگر بیرون بیاید و 3 خط آن پر شود، نشان دهنده پخت کامل غذای شما می‌باشد. بنابراین اگر این نشانگر به‌صورت کامل از دستگاه به سمت بالا آمد، باید دیگ را از روی شعله بردارید.

خراب شدن سوپاپ زودپز

به‌طور کلی اگر در حین پخت متوجه سوت زدن سوپاپ اطمینان زودپز شدید، باید فورا شعله گاز را کم کنید؛ بدین معنا که اگر زیر گاز را کم نکنید، ممکن است با مشکل ترکیدن زودپز روبرو شوید. از این رو در صورت شنیدن صدای سوت سوپاپ، باید آنرا جدی بگیرید و شعله گاز را به کمترین حالت ممکن کاهش دهید. همچنین اگر متوجه سوت نزدن سوپاپ اطمینان زودپز شدید، لازم به ذکر است که در اسرع وقت باید به مرکز تعمیر زودپز در تهران و یا سایر استان‌ها مراجعه نمایید.

همچنین بخوانید: تعمیر زودپز وی ام اف

3. ریختن بیش از اندازه آب

تمامی زودپز‌ها دارای یک ظرفیت مشخص هستند و شما که به عنوان مصرف کننده زودپز هستید، باید از این موضوع مطلع باشید که نباید به هر میزان آب که دلخواه شما می‌باشد، آب درون دستگاه بریزید! این اقدام صرفا باعث ترکیدن زودپز شما خواهد شد. بنابراین توصیه‌ای که برای شما داریم این است که تنها براساس میزان نیاز خود باید دیگ را با آب پر کنید.

توجه داشته باشید که برای طبخ هر غذا باید میزان کافی آب بریزید که برای طبخ غذاهای مختلف، به میزان آب مختلفی نیاز خواهید داشت.

با این وجود به هیچ وجه نباید آب درون زودپز لبریز باشد و برای اطلاع از میزان آب مورد نیاز برای پخت غذای مدنظرتان در زودپز وی ام اف می‌توانید طرز استفاده از زودپز وی ام اف را مطالعه کنید تا به مقدار کافی آب بریزید و با مشکل ترکیدن زودپز روبرو نشوید.

4. قرار دادن زودپز در فر

زودپز با توجه به جنس آهنی که دارد فقط برای قرار گرفتن بر روی گاز طراحی و تولید شده است و به هیچ عنوان توصیه نمی‌شود آن را درون فر قرار دهید! چرا که با توجه به جنسی که دارد به شدت داغ شده و همین موضوع سبب ترکیدن زودپز می‌شود. بنابراین از انجام این کار بپرهیزید و آن را فقط و فقط بر روی شعله گاز قرار دهید. همچنین لازم به ذکر است گرمای متمرکز فر سبب می‌شواد تا درب، سوپاپ و واشر دور درب زودپز آب شوند و عملا زودپز تغییر ظاهر خواهد یافت و قابلیت‌های آن نیز از بین خواهند رفت.

همچنین بخوانید: تعمیر زودپز کلورانس

5. استفاده از روغن درون زودپز

دوستان عزیز آریابهکار، زودپز صرفا برای صرف و طبخ غذاهای آبکی طراحی شده است و به هیچ عنوان نباید غذاهای روغنی را درون آن بپزید! این موضوعی است که نه تنها توسط فروشنده به شما اعلام شده است بلکه اگر دفترچه راهنمای استفاده از زودپز را مطالعه کنید، می‌توانید با این نکته مهم آشنا شوید اما چرا نباید درون زودپز روغن بریزیم؟ جنس و ساختار زودپز به شکلی است که اگر درون آن روغن ریخته شود، روغن داغ شده و اجزای داخلی به خصوص سوپاپ اطمینان را خراب می‌شود.

عدم استفاده از روغن در زودپز

در نتیجه اگر سوپاپ اطمینان دچار خرابی شود، قطعا با مشکل ترکیدن زودپز روبرو خواهید شد. از این رو به هیچ عنوان نباید از روغن مایع، خوراکی و حیوانی درون زودپز جهت طبخ غذاهای خود استفاده کنید! این نکته را خیلی جدی بگیرید و آنرا حتما رعایت کنید.

جلوگیری از ترکیدن زودپز

در طی این گزارش از آریابهکار ما تمام جوانبی که ممکن است باعث ترکیدن زودپز شوند را به همراه نکات و راهکارها مورد بررسی قرار دادیم که اگر این نکات را رعایت کنید به هیچ عنوان با مشکل ترکیدن زودپز روبرو نخواهید شد. با این وجود جهت آشنایی بهتر و بیشتر شما، در ادامه این بخش نکاتی را به‌صورت مختصر نام برده ایم که اگر آنها را رعایت کنید، مشکل بخصوصی برای شما در حین استفاده از زودپزها رخ نخواهد داد. این نکات عبارتند از:

  1. به هیچ عنوان زمانی که زودپز داغ است، آنرا جابجا نکنید.
  2. بیشتر از حد مجاز نباید درون زودپز آب بریزید.
  3. زودپز صرفا برای پخت غذاهای آبکی طراحی شده است.
  4. برای پخت غذاهای روغنی به هیچ عنوان روی زودپزها حساب نکنید.
  5. لازم به ذکر است مواد غذایی درون زودپز نباید بیشتر از دو سوم فضای دیگ باشد.
  6. از تخلیه بخار آب توسط سوپاپ زودپز، مطمئن شوید.
  7. پس از شنیدن صدای سوت، شعله گاز را تا جای ممکن کم کنید تا فشار هوای درون زودپز، سبب ترکیدن زودپز نشود.
  8. به هیچ عنوان تا بخار آب به صورت کامل از درون زودپز خارج نشده است، درب زودپز را باز نکنید.
  9. زودپز مجهز به قفل ایمنی خریداری کنید.
  10. برای خارج کردن بخار موجود در زودپز، عجله نکنید و اجازه دهید به‌صورت طبیعی در بازه زمانی چند دققه‌ای تخلیه شود.
  11. همیشه پیش از استفاده از زودپز آن را به خوبی مورد بررسی قرار دهید.
  12. واشر دور درب را به‌صورت دوره‌ای تعویض کنید.

همچنین بخوانید: تعمیر زودپز بیم

مرکز تخصصی تعمیر زودپز

مجموعه آریابهکار با دو شعبه در شرق و غرب تهران و بیش از 30 سال سابقه در تعمیر لوازم خانگی از جمله تعمیرات زودپز در تمامی برندهای موجود بازار کشور، آماده ارائه خدمات درخصوص تعمیر و تعویض قطعات زودپز از جمله تعویض واشر دور درب، دسته و سوپاپ‌های زودپز شما با 90 روز گارانتی شرکتی و یک هفته تست رایگان می‌باشد. جهت مشاوره و در خواست تعمیر می‌توانید با شماره مرکزی 02145437 تماس بگیرید. همچنین می‌توانید به‌صورت حضوری به شعب ما مراجعه نمایید:

  • شعبه ونک: میدان ونک، ابتدای گاندی جنوبی، نبش هجدهم، شماره ۱۰۲، واحد هفتم.
  • شعبه نارمک: خیابان دکتر آیت، پایین‌تر از چهار راه تلفن خانه، نرسیده به خیابان دماوند، شماره ۶۸ ، واحد اول.

منبع: gainsberglaw

5/5 - (1 امتیاز)

This Post Has 0 Comments

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Back To Top
بازگشت
تماس ۰۲۱۴۵۴۳۷
واتساپ آریابهکار
تلگرام
موبایل: 09190111214