skip to Main Content

جاروبرقی یکی از مهم ترین و البته کاربردی ترین ابزارهایی می باشد که این روزها در خانه هر یک از ما وجود دارد که با استفاده از این دستگاه اقدام به جارو کردن محیط های مختلف می کنیم تا توده های بزرگ و کوچک را جارو کنیم. اما اگر به هر دلیلی به این دستگاه رسیدگی نشود، مطمئنا پس از گذشت بازه زمانی کوتاهی دستگاه شما کارایی خود را از دست خواهد داد. یکی از مشکلاتی که ممکن است در این دستگاه رخ دهد، جمع شدن آشغال داخل جاروبرقی می باشد. اما علت جمع شدن آشغال داخل جاروبرقی چیست؟

در پاسخ به این سوال باید به اطلاع شما برسانیم که دلایل مختلفی در این زمینه وجود دارند که هر یک از این دلایل به نحوی می توانند منجر به این خرابی شوند. به همین دلیل در ادامه این مقاله از مجموعه مقالات تعمیر جاروبرقی از آریابهکار قصد داریم شما عزیزان را با دلایل جمع شدن آشغال داخل جاروبرقی آشنا سازیم تا بتوانید این مشکل را به بهترین شکل ممکن تشخیص دهید و آنرا رفع کنید. همراه ما باشید.

1. پر شدن بیش از حد کیسه جاروبرقی

یکی از اصلی ترین و مهم ترین دلایل جمع شدن آشغال داخل جاروبرقی، پر بودن بیش از حد کیسه جاروبرقی می باشد که این خرابی می تواند حتی به موتور و برد جاروبرقی شما آسیب وارد کند. از این رو توصیه ای که برای شما داریم این است که پیش از هر بار استفاده از جاروبرقی حتما میزان پر بودن کیسه را بررسی کنید و اگر میزان پر بودن کیسه بیش از حد بود، حتما اقدام به تخلیه آن کنید. اما پر بودن کیسه جاروبرقی چگونه می تواند منجر به جمع شدن آشغال داخل جاروبرقی شود؟

پر شدن بیش از حد کیسه جاروبرقی

در صورتی که کیسه جاروبرقی پر باشد، با روشن کردن جاروبرقی متاسفانه ذرات ریز و درشت ممکن است به مراتب با فشار بیش از حد از کیسه به درون جاروبرقی ریخته شوند که در این مواقع با مشکل جمع شدن آشغال داخل جاروبرقی روبرو خواهید شد. از این رو توصیه می کنیم از این طریق مانع پر شدن بیش از حد کیسه جاروبرقی شوید.

2. مسدودی و خرابی فیلتر جاروبرقی

یکی از مواردی که می تواند منجر به جمع شدن آشغال داخل جاروبرقی شما عزیزان شود، این است که فیلترهای دستگاه شما آسیب دیده باشند و یا اینکه شاید فیلترهای دستگاه مسدود شده باشند. در این مواقع تنها راهکاری که می توانید با استفاده از آن اقدام به برطرف کردن این مشکل نمایید این است که فیلترهای جاروبرقی را مورد بررسی قرار دهید و اگر فیلترهای دستگاه شما مسدود و یا آسیب دیده اند را از طریق شستشو و یا خرید فیلتر جدید بر طرف کنید تا از این طریق مشکل بر طرف گردد.

لازم به ذکر می باشد که مسدودی فیلتر و یا اتمام طول عمر مفید فیلتر می تواند عملا در عملکرد موتور دستگاه شما تاثیر منفی بگذارد و از این طریق با خرابی گسترده روبرو شوید. از این رو توصیه ای که برای شما داریم این است که حتما پروسه بررسی فیلتر را هر ماه یکبار انجام دهید تا آسیبی به دستگاه شما وارد نشود.

3. خرابی برس جاروبرقی

برای آنکه توده های ریز و درشت را به درون کیسه جاروبرقی منتقل کنید، 2 راهکار پیش روی شماست که راهکار اول این است با استفاده از پارویی جاروبرقی اقدام به جارو کردن آنها کنید و راهکار دوم هم این است که لوله زانوی جاروبرقی را کنار بگذارید و با استفاده از لوله خرطومی بصورت مستقیم اقدام به جارو کردن این موارد کنید. از این رو اگر شما با استفاده از راهکار اول اقدام به جارو کردن توده های اضافی کنید، مطمئنا در طول زمان مقداری از ذرات ریز و درشت در مسیر برس و پارویی جاروبرقی گیر خواهند نمود.

اما چگونه این موضوع می تواند منجر به جمع شدن آشغال داخل جاروبرقی شود؟ در صورتی که شما کیسه جاروبرقی را خارج نمایید، ذرات گیر کردن در برس جاروبرقی بصورت مستقیم بدون اینکه دستگاه روشن باشد به درون جاروبرقی منتقل خواهند شد و از این طریق با مشکل جمع شدن آشغال داخل جاروبرقی روبرو خواهید شد که در بلند مدت می توانید تاثیر آنرا مشاهده کنید.

4. آسیب دیدن بدنه جاروبرقی

اگر بدنه جاروبرقی شما در طول روزهای اخیر با یک ضربه بسیار سهمگین روبرو شده است، احتمالا این ضربه باعث شکسته شدن و یا باز شدن جزئی بدنه دستگاه شما خواهد شد و در صورتی که اقدام به روشن کردن جاروبرقی کنید، مطمئن باشید که میزان قابل توجهی ذرات ریز و درشت در طول زمان به درون جاروبرقی جمع خواهند شد و تنها راهکاری که دارید این است که قسمت ترک برداشته را یا تعمیر کنید و یا تعویض! از این رو مشکل دستگاه شما این گونه بر طرف خواهد شد و نیازی به خرید دستگاه جدید ندارید.

آسیب دیدن بدنه جاروبرقی

بنابراین توصیه مهمی که برای شما داریم این است که به هیچ وجه در چنین شرایطی از جاروبرقی استفاده نکنید و صرفا در ابتدا اقدام به عیب یابی و تعمیر مشکل پیش آمده نمایید تا از این طریق مشکل دستگاه شما رفع گردد و نیازی به تعمیرات موتور و برد جاروبرقی نداشته باشید!

5. عدم تمیز کردن جاروبرقی

در صورتی که شما جاروبرقی را خیلی کم استفاده می کنید، به این معنا نیست که دستگاه شما نیاز به تمیز کردن ندارد! با این وجود اگر شما اقدام به خرید جاروبرقی کرده اید، باید از همان روز اول برنامه مشخصی را در طول ماه برای تمیز کردن جاروبرقی اتخاذ نمایید تا از این طریق مشکلی برای دستگاه شما رخ ندهد. با این وجود توصیه ای که برای شما داریم این است که حتما در بازه های زمانی مختلف اقدام به تمیز کردن جاروبرقی و تمام اتصالات آن نمایید تا از این طریق مانع بروز جمع شدن آشغال داخل جاروبرقی و هر خرابی دیگر شوید.

مقالات مرتبط: چگونه لوله تلسکوپی جاروبرقی را باز کنیم؟

6. قرار گرفتن جاروبرقی در محیطی کثیف

همچنین اگر جاروبرقی را در کارگاه، محل کار و… که ذرات ریز و درشت در آن زیاد می باشند، بدون شک در طول زمان با مشکل جمع شدن آشغال داخل جاروبرقی روبرو خواهید شد و تنها راهکار شما هم این است که به هیچ وجه اقدام به قرار دادن جاروبرقی در چنین موقعیت های مکانی نکنید!

5/5 - (1 امتیاز)

This Post Has 0 Comments

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Back To Top
بازگشت
تماس ۰۲۱۴۵۴۳۷
واتساپ آریابهکار
تلگرام
موبایل: 09190111214