skip to Main Content

علت خاموش شدن چای ساز در برندهای مختلف تولید کننده این دستگاه متفاوت نیست و ناشی از دلایل مشابهی است. از این رو باید به اطلاع شما برسانیم که علت خاموش شدن چای ساز فلر با علت خاموش شدن چای ساز گوسونیک یکسان می‌باشد؛ چرا که قطعات هر دو برند مشابه یکدیگر هستند و تفاوت آنچنانی میان این دو برند وجود ندارد. اما اصولا زمانیکه این خرابی برای دستگاه شما رخ داد، باید متوجه هشدار یک خرابی جدی در چای ساز باشید که حتما و حتما باید توسط تکنسین مورد عیب یابی قرار گیرد.

اما یک حقیقت در این خصوص وجود دارد و آن هم این است که مشکل خاموش شدن چای ساز بکو و سایر برندها، بیشتر در چای سازهای قدیمی رخ می‌دهد؛ بدین معنا که هر چقدر عمر دستگاه شما بیشتر شود، به مرور خرابی‌هایی برای آن برحسب نحوه استفاده شما رخ خواهد داد که باید به محض مشاهده این خرابی ها، به نمایندگی تعمیر چای ساز در تهران مراجعه کنید تا مشکل دستگاه با استفاده از ابزارهای تعمیراتی بروز دنیا مورد بازبینی و بررسی قرار گیرند.

با این وجود اگر به دنبال علت خاموش شدن ناگهانی چای ساز هستید، ما علل و عواملی را برای شما مطرح کرده ایم که می‌توانید از این طریق اقدام به ریشه یابی علت این مشکل نمایید. همراه ما باشید.

علت خاموش شدن چای ساز چیست؟

یکی از پرسش‌های عموم مشتریان در خصوص چای سازها، خاموش شدن ناگهانی چای ساز می‌باشد که ما به درخواست شما عزیزان تصمیم گرفتیم تا این مشکل را در قالب یک مقاله جامع مورد بررسی قرار دهیم تا در زمان بروز چنین مشکلی، حتی الامکان بتوانید مشکل را شناسایی کنید. طبق نظر تکنسین‌های مجرب حاضر در مجموعه آریابهکار، علت خاموش شدن چای ساز می‌تواند براساس عوامل ذیل رخ دهد:

  1. فعال بودن دکمه تایمر چای ساز.
  2. خراب شدن دوشاخه برق چای ساز.
  3. خرابی شدن برد.
  4. خاموش شدن چای ساز پس از 90 ثانیه.
  5. خرابی آهنربای زیرین کتری چای ساز.
دلایل خاموش شدن چای ساز
دلایل خاموش شدن چای ساز

همچنین گاهی اوقات ممکن است به دلیل رسوب گرفتن این مشکل رخ دهد که با رسوب گیری چای ساز این مشکل قابل حل می باشد. در ادامه این گزارش به‌صورت کامل و جامع به هر یک از این عوامل پراخته خواهد شد.

بخوانید: دلایل سوختن المنت چای ساز

1. فعال بودن دکمه تایمر چای ساز

نسل جدید چای سازهایی که در بازار کشور عزیزمان عرضه شده اند، دارای قابلیت‌های متعددی هستند که تمامی این قابلیت‌ها در دفترچه راهنمای چای ساز شما مطرح شده اند. با این وجود یکی از همین قابلیت‌های جدید که بر روی کفی چای ساز درج شده اند، تایمر می‌باشد که در صورت روشن و فعال کردن آن، یک چراغ سبز روشن خوهد شد که به منزله فعال بودن تایمر چای ساز می‌باشد. اما هدف اصلی از طراحی این آپشن، صرفه جویی در زمان و انرژی بوده است!

از این رو اگر تایمر چای ساز شما به هر دلیلی روشن شده است و نمی‌خواهید تا در یک زمان مشخص به‌صورت خودکار باعث خاموش شدن چای ساز شما شود، توصیه می‌کنیم از طریق فشردن دکمه تایمر چای ساز، اقدام به خاموش کردن تایمر نمایید که از این طریق چای ساز شما همانند سابق پس از رسیدن آب به نقطه جوش، به‌صورت خودکار خاموش خواهد شد.

  • تمامی چای سازها لزوما دارای دکمه تایمر نیستند.
  • با بررسی دفترچه راهنمای چای ساز می‌توانید متوجه وجود/عدم وجود دکمه تایمر شوید.
  • در صورت روشن بودن دکمه تایمر، چراغ سبز رنگی فعال خواهد شد.
  • اگر مایل هستید تا در یک زمان مشخص چای ساز خاموش شود، می‌توانید از تایمر استفاده کنید.

2. خراب شدن دوشاخه برق چای ساز

یکی دیگر دلایل خاموش شدن چای ساز، خراب شدن دوشاخه چای ساز می‌باشد که در این خصوص باید چندین نکته را مورد بررسی دقیق قرار دهید. این نکات عبارتند از:

  1. در صورت آب شدن قسمتی از دوشاخه برق چای ساز، نباید از آن استفاده کنید.
  2. صرفا در مواقع نیاز به چای ساز آنرا به برق متصل کنید.
  3. اگر دوشاخه چای ساز دچار فرسودگی و پارگی شده است، از آن استفاده نکنید.
  4. در صورت قطع و وصلی دوشاخه چای ساز، از آن استفاده نکنید؛ چرا که می‌تواند باعث وارد شدن ولتاژ نامناسب به قطعات چای ساز شود.
  5. به هیچ وجه دوشاخه اورجینال چای ساز را با دوشاخه‌های پلاتسیکی و ارزان قیمت تعویض نکنید.
  6. جهت تعمیر و تعویض دوشاخه برق چای ساز، به نمایندگی تعمیر چای ساز بکو در تهران مراجعه نمایید.
  7. مطمئن شوید که دوشاخه برق چای ساز را به‌صورت صحیح به پریز برق متصل کرده اید.

خرابی دوشاخه برق چای ساز

با این وجود خرابی دوشاخه برق چای ساز نیز یکی دیگر از عوامل و دلایلی می‌باشد که باید به آن اهمیت زیادی بدهید و در صورت دیدن هرگونه خرابی برای این قطعه، به هیچ وجه اقدام به بریدن آن و استفاده از دوشاخه‌های بی کیفیت پلاستیکی نکنید؛ چرا که این دوشاخه‌ها دارای توان کافی جهت وارد کردن ولتاژ کافی به چای ساز نیستند. به همین دلیل توصیه می‌کنیم به نمایندگی تعمیر چای ساز بوش در تهران مراجعه کنید تا این مشکل شناسایی و سپس رفع گردد.

بخوانید: علت آب دادن چای ساز

3. خرابی برد چای ساز

اگر برد چای ساز شما به هر دلیلی خراب شده باشد، در حین کار چای ساز به‌صورت ناگهانی با مشکل خاموش شدن دستگاه روبرو خواهید شد! با این وجود، این یک مشکل عادی نیست که بخواهید آنرا نادیده بگیرید چرا که حتی می‌تواند باعث پریدن فیوز با روشن کردن چای ساز شود! اما چگونه خرابی برد را تشخیص دهیم؟ خراب شدن برد چای ساز، کار ساده‌ای نیست و نیازمند دانش فنی و تخصصی تعمیرات چای ساز می‌باشد.

به همین دلیل توصیه می‌کنیم اجازه دهید این خرابی توسط تکنسین تعمیر چای ساز مورد عیب یابی و شناسایی قرار گیرد. همچنین باید مطلع باشید که برد چای ساز یک قطعه بسیار حساس می‌باشد و حتما باید توسط تکنسین مجرب تعمیراتی مورد تعمیر قرار گیرد و اگر این قطعه در تعمیرگاه‌های غیرمجاز توسط تکنسین‌های کم تجربه و بی تجربه تعمیر شود، قطعا خرابی‌های متعددی برای قطعات دستگاه شما رخ می‌دهد. از این رو خرابی برد می‌تواند علت خاموش شدن چای ساز باشد.

بخوانید: نمایندگی تعمیرات چای ساز فلر

4. خاموش شدن چای ساز پس از 90 ثانیه

نسل جدید چای سازهایی که با جستجویی ساده در بازار می‌توانید آنها را پیدا کنید، چای سازهایی هستند که فناوری آنها با فناوری چای سازهای قدیمی متفاوت می‌باشد. برای مثال یکی از همین فناوری‌های جدید مربوط به چای سازهایی است که در کاهش مصرف انرژی مصرفی کوشا هستند. اما چگونه؟ برخی از این چای سازها دارای تایمر 90 ثانیه‌ای هستند که پس از رسیدن به این زمان، چای ساز حتی بدون آنکه آب را به نقطه جوش برساند، خاموش می‌شود.

از این رو این یک مشکل محسوب نمی‌شود و صرفا عملکرد چای ساز شما براساس قوانین نسل جدید می‌باشد. بنابراین جای نگرانی وجود ندارد و می‌توانید از طریق این قابلیت هم اقدام به تهیه چای و قهوه نمایید.

  • دفترچه راهنمای چای ساز خود را مطالعه کنید و در صورت تایید این قابلیت در دفترچه، جای نگرانی نیست.
  • اما اگر چای ساز شما چنین قابلیتی ندارد، قطعا خرابی ناشی از چند قطعه می‌باشد که باید توسط تکنسین تعمیر شود.
  • جهت بررسی علت خاموش شدن چای ساز، به تعمیرگاه مجاز مراجعه کنید.

5. خرابی آهنربای زیرین کتری چای ساز

شاید برای شما جالب باشد که زیر کتری چای ساز شما یک آهنربا قرار گرفته است که با قرار دادن کتری بر روی کفی چای ساز، این اتصال برقرار می‌شود و در نتیجه چفت سازی اولیه میان کفی و چای ساز شکل می‌گیرد. اما به مرور زمان و گذشت چندین سال از خرید چای ساز، آهنربای زیرین کتری می‌تواند دچار خرابی شود که در این صورت حتما باید به نمایندگی تعمیرات چای ساز در تهران یا استان محل زندگی خود مراجعه کنید و درخواست تعویض آهنربای زیر کتری چای ساز نمایید.

خراب شدن آهنربای چای ساز

نتیجه گیری

علت خاموش شدن چای ساز همانگونه که بررسی شد، می‌تواند ناشی از 5 علت کلیدی رخ دهد که برای ریشه یابی این خرابی، باید این موارد با استفاده از ابزارهای تعمیراتی بروز دنیا توسط تکنسین تعمیرات مورد عیب یابی قرار بگیرند. اما نکته‌ای که باید حتما از آن مطلع شوید این است که خاموش شدن چای ساز یک هشدار جدی جهت خراب شدن چای ساز شما می‌باشد و نباید از این دستگاه تا پیش از تعمیر آن استفاده کنید! در صورت استفاده از دستگاه در این شرایط، ممکن است سایر قطعات چای ساز خراب شوند.

با این وجود توصیه می‌کنیم در صورت مشاهده این خرابی، به نمایندگی تعمیر چای ساز در غرب تهران یا منطقه محل سکونت خود مراجعه کنید تا تعمیرات لازم صورت گیرند.

تعمیرگاه خاموش شدن چای ساز در تهران

ما در آریابهکار به عنوان قدیمی ترین مرکز تعمیر چای ساز در تهران به همراه تیم تکنسین مجرب و کارآزموده، آماده ارائه خدمات تعمیر چای ساز شما با بهترین کیفیت، ارزان‌ترین قیمت و قطعات وارداتی با 90 روز گارانتی شرکتی و یک هفته مهلت تست رایگان انجام می‌شود تا خیالتان از بابت خدمات تعمیر ما آسوده باشد.

با این وجود اگر نیاز به مشاوره داشتید، می‌توانید از طریق شماره مرکزی آریابهکار 02145437 تماس بگیرید و با تکنسین‌های ما مشکل دستگاه خود را درمیان بگذارید تا راهنمایی‌های لازم توسط تکنسین‌ها به شما انجام شود.

سوالات متداول

علت رایج خاموش شدن چای ساز چیست؟

رایج ترین علت خاموش شدن چای ساز، خرابی برد الکترونیک می باشد.

خرابی خاموش شدن چای ساز قابل تعمیر است؟

بله. به شرطی که توسط تکنسین مجرب مورد بازبینی و عیب یابی دقیق قرار بگیرد تا مشکل به بهترین حالت ممکن رفع گردد.

5/5 - (2 امتیاز)

This Post Has 0 Comments

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Back To Top
بازگشت
تماس ۰۲۱۴۵۴۳۷
واتساپ آریابهکار
تلگرام
موبایل: 09190111214