skip to Main Content

جاروبرقی‌ها به عنوان یکی از مصرفی‌ترین لوازم برقی در خانه هر یک از ما می‌باشند که می‌توانند تحت شرایط مختلفی خراب شوند و کارایی خود را از دست دهند. با این وجود در این مواقع باید به دنبال تعمیرگاه جاروبرقی باشید تا با عیب یابی جاروبرقی، مشکل را شناسایی و سپس تعمیرات لازم انجام شود. اما پیدا کردن تعمیرگاه مجاز این روزها کار دشواری می‌باشد و توصیه می‌کنیم به هر تعمیرگاهی اعتماد نکنید و دستگاه خودتان را به آنها تحویل ندهید؛ چرا که می‌توانند هزینه‌های زیادی را به شما عزیزان متحمل سازند.

اما چه راهکاری برای شناخت خوب و بد وجود دارد؟ راهکاری که ما به شما عزیزان پیشنهاد می‌کنیم، این است که یک آشنایی نسبی نسبت به جاروبرقی پیدا کنید! برای مثال اگر جاروبرقی روشن نمی‌شود، طبیعتا 4 یا 5 قطعه در این خرابی تاثیرگذار هستند و تعمیرکار جاروبرقی شما می‌بایست یکی از این 5 قطعه را به شما جهت تعمیر یا تعویض اعلام کند و غیر از این 5 قطعه اگر چیزی به شما اطلاع داده شود، یقینا تعمیرگاه مجازی را انتخاب نکرده اید و باید دستگاه خود را از آن تعمیرگاه خارج کنید.

نکته مهمی که ما به عنوان مرکز تخصصی تعمیر جاروبرقی قصد داریم به شما اعلام کنیم، این است که مهمتر از تعمیر جاروبرقی، عیب یابی جاروبرقی در مراکز مجاز می‌باشد! بدین معنا که بهتر است جاروبرقی را به مراکز مجاز بسپارید تا با استفاده از تکنسین‌های مجرب و ابزارهای تعمیراتی بروز دنیا در ابتدا مورد بازبینی قرار گیرد و سپس تعمیرات صورت گیرد!! ما در آریابهکار به همراه تیم تکنسین مجرب و باسابقه، آماده خدمات عیب یابی جاروبرقی شما هستیم تا مشکل به‌صورت دقیق شناسایی و با کمترین هزینه، برطرف شود.

عیب یابی یکسره شدن جاروبرقی

یکسره شدن جاروبرقی، بدون شک یکی از مشکلات جدی و بسیار مهمی می‌باشد که معمولا ما آنرا پشت گوش می اندازیم و به آن اهمیت نمی‌دهیم. منظور از یکسره شدن دستگاه این است که با هر بار وصل کردن دوشاخه جاروبرقی به برق، دستگاه بدون فشردن دکمه پاور روشن می‌شود و با کشیدن دوشاخه جاروبرقی، به‌صورت خودکار خاموش می‌شود! اما علت یکسره شدن جاروبرقی چیست؟ در ادامه مواردی که می‌توانند باعث بروز چنین خرابی شوند را نام برده ایم.

  1. استفاده نادرست.
  2. پر بودن کیسه جاروبرقی.
  3. کثیفی فیلتر.
  4. خرابی کلید خاموش و روشن.
  5. مسدودی جریان هوا.
  6. مسدودی برس جاروبرقی.
  7. نیم سوز شدن موتور.
  8. خرابی رله جاروبرقی.

علت یکسره شدن جاروبرقی

عیب یابی روشن نشدن جاروبرقی

تصور کنید که طبق روزهای عادی در زندگی خود اقدام به روشن کردن جاروبرقی می‌کنید و متوجه روشن نشدن جاروبرقی با انجام ترفند و تکنیک‌های مختلف می‌شوید. اما آیا چنین چیزی به‌صورت اتفاقی می‌تواند رخ دهد؟ بله! بستگی به شرایط و عواملی دارد که می‌توانند در این مشکل به‌صورت مستقیم و غیرمستقیم تاثیرگذار باشند. در ادامه قصد داریم تا رایج‌ترین دلایلی که می‌توانند منجر به کار نکردن جاروبرقی شوند را نام ببریم و این موارد عبارتند از:

  1. خرابی پریز برق.
  2. خرابی کلید روشن و خاموش.
  3. قطع و وصلی کابل.
  4. نوسان برق.
  5. پر بودن کیسه جاروبرقی.
  6. خرابی برد جاروبرقی.
  7. سوختن و خرابی موتور.
  8. خرابی رله جاروبرقی.

بخوانید: هزینه تعمیرات جاروبرقی

عیب یابی موتور جاروبرقی

موتور جاروبرقی تشکیل شده از چندین قطعه زیر مجموعه می‌باشد که تمام توانایی و قابلیت‌های جاروبرقی شما از این قطعه تامین می‌شود! بنابراین تمام مکش و قدرت جاروبرقی شما بستگی به سلامتی موتور جاروبرقی دارد که اگر این قطعه به هر دلیلی دچار خرابی شود، عملا جاروبرقی شما یک دستگاه معیوب خواهد بود و هیچ کاربردی نخواهد داشت. اما پیش از آنکه موتور جدید خریداری کنید، توصیه می‌کنیم آنرا به تعمیرگاه شرق و غرب آریابهکار منتقل کنید تا به‌صورت دقیق مورد بازبینی و عیب یابی قرار گیرد.

برخلاف تصور شما، موتور جاروبرقی قابل تعمیر می‌باشد و ما خدمات تعمیر موتور جاروبرقی را به همراه قطعات کاملا وارداتی انجام می‌دهیم. با این وجود در ادامه قصد داریم تا قطعات موتور جاروبرقی را برای شما نام ببریم:

  1. آرمیچر.
  2. ذغال.
  3. استاتور.
  4. کلکتور.

خرابی موتور جاروبرقی

عیب یابی داغ شدن جاروبرقی

اگر پس از گذشت 4-5 دقیقه از روشن کردن جاروبرقی، بشدت داغ می‌شود و نمی‌توانید بدنه دستگاه را لمس کنید، یقینا دستگاه شما دچار خرابی شده است و باید توسط تکنسین عیب یابی جاروبرقی انجام شود تا مشکل دستگاه شما شناسایی و سپس تعمیر شود. در ادامه قصد داریم تا دلایل داغ شدن جاروبرقی را نام ببریم تا بتوانید این مشکل را ریشه یابی کنید. این عوامل عبارتند از:

  1. خراب شدن موتور.
  2. وارد شدن ضربه به جاروبرقی.
  3. خرابی برد.
  4. سوختن فن موتور.
  5. وارد کردن فشار بیش از حد.
  6. مسدودی لوله‌های جاروبرقی.
  7. پر بودن کیسه.
  8. خرابی لاستیک نگهدارنده موتور.
  9. ورود آب به موتور.
  10. کثیفی فیلتر.
  11. نوسان برق.

توجه: مشکل داغ شدن جاروبرقی یک مشکل فنی است و به هیچ وجه در صورت نداشتن دانش فنی، اقدام به تعمیر دستگاه نکنید.

بخوانید: نمایندگی تعمیرات جاروبرقی کنوود

عیب یابی صدای زیاد جاروبرقی

جاروبرقی‌های نسل قدیم (10 الی 15 سال اخیر) زمانیکه روشن می‌شدند، صدای وحشتناکی داشتند و می‌توانستند در کمترین زمان ممکن باعث سردرد شما شوند. اما این مشکل در جاروبرقی‌های نسل جدید برطرف شده است و با روشن کردن جاروبرقی صدای بسیار جزئی از جاروبرقی به بیرون منتقل می‌شود که نشان دهنده کار کردن موتور جاروبرقی می‌باشد. اما گاهی اوقات ممکن است این صدای جزئی به مراتب افزایش پیدا کند و باعث نگرانی شما عزیزان شود. بنابراین علت صدای زیاد جاروبرقی چیست؟

در ادامه با دلایل متداول صدای زیاد جاروبرقی آشنا خواهید شد:

  1. کثیف شدن فیلتر.
  2. خرابی موتور.
  3. لرزش بدنه.
  4. جارو کردن اجسام پر صدا.
  5. عدم سرویس به موقع.
  6. اتمام عمر مفید.
  7. خرابی فن.
  8. شکستگی قطعات داخلی.

بخوانید: نمایندگی تعمیرات جاروبرقی aeg

عیب یابی کار نکردن دکمه سیم جمع کن

تمام جاروبرقی‌ها دارای قطعه داخلی به نام سیم جمع کن هستند که با فشردن دکمه طراحی شده بر روی بدنه جاروبرقی، کابل بیرون کشیده شده را به سمت داخل دستگاه جمع می‌کند. اما خیلی کم پیش می‌آید که سیم جمع کن جاروبرقی دچار خرابی شود! چرا که این قطعه از استقامت بالایی برخوردار است و خیلی سخت دچار خرابی می‌شود. با این وجود اگر این قطعه دچار خرابی شد، باید کدام قسمت توسط تکنسین تعمیرات مورد بازبینی و تعمیر قرار گیرد؟ در ادامه آشنا خواهید شد:

  1. میکروسوئیچ دکمه سیم جمع کن.
  2. برد جاروبرقی.
  3. سیم جمع کن جاروبرقی.
  4. فرسودگی کابل برق.

تعویض سیم جمع کن جاروبرقی

عیب یابی کم شدن مکش جاروبرقی

اگر قابلیت‌های جانبی جاروبرقی را کنار بگذاریم، متوجه این خواهیم شد که اصلی‌ترین و مهم‌ترین قابلیت جاروبرقی، میزان مکش آن جهت جارو کردن ذرات ریز و درشت از روی سطوح می‌باشد و اگر این قابلیت به هر دلیلی از کار بیافتد، عملا جاروبرقی اگر ده‌ها قابلیت دیگر هم داشته باشد، باز هم برای شما سود و منفعتی نخواهد داشت! با این وجود اگر چنین اتفاقی برای دستگاه شما بیافتد، باید در اسرع وقت به نمایندگی تعمیر جاروبرقی بوش در تهران مراجعه کنید تا مشکل شما برطرف گردد.

اما اینک ممکن است این سؤال برای شما ایجاد شود که چه عواملی می‌توانند منجر به کم شدن مکش جاروبرقی شوند؟ در ادامه با عواملی که می‌توانند چنین خرابی به بار بیاورند را نام برده ایم و توسط تکنسین تعمیرات جاروبرقی باید مورد بازبینی و عیب یابی قرار گیرند:

  1. خرابی موتور جاروبرقی.
  2. پر بودن کیسه.
  3. ارتفاع زیاد لوله تلسکوپی.
  4. مسدودی لوله خرطومی.
  5. شکستن پروانه موتور.
  6. کثیفی فیلتر.
  7. نشتی هوا.
  8. کثیفی پارویی.
  9. خرابی سیم پیچ.
  10. سوراخ شدن کیسه.
  11. خرابی لاستیک موتور.

بخوانید: نمایندگی تعمیرات جاروبرقی میدیا

عیب یابی جرقه زدن جاروبرقی

مشکل جرقه زدن جاروبرقی به عنوان یکی از مشکلات نادر می‌باشد که ممکن است برای جاروبرقی شما پس از گذشت چندین سال استفاده مداوم رخ دهد. آیا جرقه زدن جاروبرقی به دلیل اشتباهات ما را رخ می‌دهد؟ بله؛ صرفا در 10 درصد مواقع اشتباه نادرست شما می‌تواند باعث جرقه زدن جاروبرقی شود و در 90 درصد باقیمانده، صرفا اتمام عمر مفید برخی قطعات می‌توانند منجر به این مشکل شوند که نیازی به تعویض جاروبرقی ندارید و صرفا با یک تعمیر کلی و تعویض قطعات معیوب، این مشکل برطرف خواهد شد.

اما مشکل جرقه زدن جاروبرقی برخلاف عقیده شما، یک مشکل جدی می‌باشد و توصیه‌ای که تکنسین‌های ما برای شما دارند این است که به هیچ وجه در صورت بروز این خرابی، جاروبرقی را روشن نکنید و فقط و فقط اجازه دهید تا عیب یابی جاروبرقی توسط تکنسین انجام شود. با این وجود اگر قرار بر عیب یابی جاروبرقی است، تکنسین باید این قطعات را مورد بازبینی قرار دهد:

  1. خرابی کلکتور.
  2. خرابی بلبرینگ.
  3. وارد کردن فشار زیاد به موتور.
  4. خرابی استاتور.
  5. اتصالی قطعات داخلی.
  6. نوسان برق.
  7. خرابی آرمیچر.
  8. خرابی بالشتک.

جرقه زدن جاروبرقی

عیب یابی خاموش شدن جاروبرقی

بدون شک خاموش شدن جاروبرقی در حین استفاده از آن، یک مشکل اساسی و جدی می‌باشد که باید عیب یابی جاروبرقی به‌صورت دقیق بر روی آن صورت گیرد تا مشکل شناسایی شود و با کمترین هزینه ممکن مشکل شما برطرف گردد. اما اگر به این مشکل توجه کافی نشود، لازم به ذکر است که می‌تواند منجر به خرابی سایر قطعات دستگاه شما شود؛ این خرابی گاهی اوقات به نحوی خواهد بود که دستگاه شما ارزش تعمیر نخواهد داشت و باید دستگاه جدید خریداری کنید!

بنابراین پیش از بروز خرابی‌های جدید، توصیه می‌کنیم این مشکل را شناسایی و تعمیر کنید. اما به چه دلایلی ممکن است با مشکل خاموش شدن جاروبرقی روبرو شوید؟ در ادامه به این نکات پرداخته ایم:

  1. مسدود شدن لوله‌های جاروبرقی.
  2. داغ شدن بیش از حد.
  3. وارد کردن فشار بیش از حد.
  4. خرابی برد.
  5. اتمام زغال موتور.
  6. نوسان برق.
  7. خرابی رله.
  8. تنظیمات نادرست.
  9. کثیفی فیلتر جاروبرقی.

بخوانید: نمایندگی تعمیرات جاروبرقی میله

عیب یابی لرزش بدنه جاروبرقی

اگر جاروبرقی شما به نسبت قدیمی است و چندین سال از آن به‌صورت مداوم استفاده کرده اید، بدون شک با اتمام طول عمر مفید دچار لرزش بدنه خواهد شد که نشان دهنده اتفاق جالبی نیست! گاهی اوقات این لرزش بدنه به دلیل شکسته شدن قطعات داخلی جاروبرقی رخ می‌دهد که اگر به آنها اهمیت ندهید، می‌توانند برای شما دردسر ساز شوند. با این وجود توصیه‌ای که برای شما داریم این است که به مرکز تخصصی جهت عیب یابی جاروبرقی مراجعه کنید تا مشکل شما برطرف شود.

از نظر تکنسین‌های ما علت لرزش بدنه جاروبرقی در این موارد زیرین خلاصه می‌شود و حتما باید توسط تکنسین مورد بازبینی و عیب یابی دقیق قرار گیرد. این موارد عبارتند از:

  1. خرابی نگهدارنده داخلی.
  2. وارد شدن ضربه شدید به موتور.
  3. شکسته شدن بلبرینگ.
  4. شکسته شدن فن.

پریدن فیوز با روشن کردن جاروبرقی

یکی دیگر از مشکلاتی که ممکن است در صورت استفاده نادرست از جاروبرقی با آن روبرو شوید، پریدن فیوز با روشن کردن جاروبرقی می‌باشد که می‌تواند باعث رعب و وحشت شما عزیزان شود. در ابتدا باید عرض کنیم که از این دستگاه به هیچ وجه استفاده نکنید تا زمانیکه به‌صورت کامل تعمیر شود. اما سؤال اینجاست که چرا و چگونه ممکن است با روشن کردن جاروبرقی، فیوز ساختمان شما بپرد؟ پاسخ سؤال شما را در ادامه به‌صورت موردی نام برده ایم:

  1. خرابی سیم کشی ساختمان.
  2. پر بودن کیسه.
  3. خرابی برد.
  4. استفاده از جاروبرقی در ساعات اوج مصرف.
  5. مسدودی فیلتر.
  6. اتصالی در سیم کشی.

عیب یابی بوی سوختگی جاروبرقی

تذکر: این مشکل کاملا فنی است و توصیه می‌کنیم به هیچ وجه در صورت نداشتن دانش تعمیرات، تصمیم به تعمیر این خرابی نکنید.

مرکز عیب یابی جاروبرقی در تهران

اگر جاروبرقی شما به هر دلیلی دچار خرابی شده است و نمی‌توانید طبق روال گذشته از آن استفاده کنید، طبیعتا نشان دهنده خرابی می‌باشد که در 90 درصد مواقع این خرابی‌ها در خانه توسط شما قابل تعمیر نیست و حتما باید بدست تکنسین‌های مجرب مورد بازبینی و تعمیر قرار گیرد. ما در مجموعه آریابهکار به عنوان مرکز تخصصی تعمیر جاروبرقی آماده ارائه خدمات عیب یابی جاروبرقی شما توسط تکنسین‌های مجرب با ابزارهای تعمیراتی روز دنیا در حضور شما به‌صورت کاملا رایگان هستیم.

همچنین اگر پس از عیب یابی دقیق جاروبرقی و پذیرش آن جهت تعمیرات، شامل 90 روز گارانتی رسمی و شرکتی آریابهکار خواهد شد که جهت انجام هماهنگی‌های لازم می‌توانید با شماره مرکزی آریابهکار 02145437 تماس بگیرید تا تیم پشتیبانی راهنمایی‌های لازم را به شما دهند. در ضمن اگر زمان کافی جهت مراجعه حضوری ندارید، ما پیک رفت و برگشت رایگان را برای شما در نظر گرفته ایم که با هماهنگی قبلی می‌توانید از این خدمات رایگان استفاده کنید.

منبع: choice

سوالات متداول

آیا امکان عیب یابی جاروبرقی در خانه وجود دارد؟

بله. تمام مشکلات احتمالی جاروبرقی در این گزارش نام برده شده اند و علت احتمالی آنها نیز اعلام شده اند که می توانند نقشه راه مناسبی برای شما عزیزان باشند.

هزینه متداول عیب یابی جاروبرقی در تهران چقدر است؟

هزینه عیب یابی جاروبرقی در نقاط تهران یک عدد ثابت نیست. اما توجه داشته باشید که تمام پروسه عیب یابی جاروبرقی در مجموعه ما به‌صورت رایگان در حضور شما توسط تکنسین مجرب با ابزارهای تعمیراتی روز دنیا صورت می گیرد.

5/5 - (3 امتیاز)

This Post Has 0 Comments

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Back To Top
بازگشت
تماس ۰۲۱۴۵۴۳۷
واتساپ آریابهکار
تلگرام
موبایل: 09190111214