skip to Main Content

برای تمیز کردن ذرات ریز و درشتی که روزانه به محل سکونت ما نفوذ می‌کنند، جاروبرقی‌ها به عنوان یک وسیله کاربردی در این زمینه می‌باشند که ما می‌توانیم خیلی ساده از آنها با رعایت یکسری قوانین استفاده کنیم. اما اگر ما از این قوانین پیروی نکنیم، ایراداتی برای دستگاه شما پیش خواهد آمد که مانع عملکرد صحیح آن خواهند شد. با این وجود اگر از جاروبرقی استفاده می‌کنید، باید از این موضوع مطلع باشید که ایراداتی ممکن است برای آن رخ دهد که در این گزارش با مشکلات رایج جاروبرقی آشنا خواهید شد.

هشدار: مشکلات رایج جاروبرقی به نسبت زیاد هستند و معمولا به دلیل مشکلات فنی، سوختن قطعات و یا خرابی قطعات کلیدی رخ می‌دهند که توصیه می‌کنیم در صورت نداشتن دانش کافی، به هیچ وجه اقدام به تعمیرات جاروبرقی نکنید و آنرا برای بازبینی به نزدیک‌ترین شعبه آریابهکار منتقل کنید تا با استفاده از بروزترین ابزارهای تعمیراتی، مشکل دستگاه شما شناسایی و برطرف گردد.

دلایل بروز خرابی برای جاروبرقی کدام اند؟

زمانیکه شما جاروبرقی را خریداری می‌کنید، در کنار جعبه دستگاه شما یک دفترچه نسبتا ساده‌ای قرار گرفته است که درون این دفترچه نکات متعددی در خصوص نحوه استفاده از جاروبرقی توضیح داده شده که باید برای افزایش طول عمر جاروبرقی آنها را مطالعه و سپس اجرایی کنید! اما معمولا ما هیچ یک از این نکات را نمی‌خوانیم و صرفا براساس دیدگاه پیشین خودمان از دستگاه استفاده می‌کنیم و نتیجه این تصمیم هم بروز مشکلات رایج جاروبرقی خواهد بود. با این وجود در ادامه قصد داریم تا دلایل بروز این خرابی را بررسی کنیم:

  1. عدم مطالعه دفترچه راهنمای جاروبرقی.
  2. استفاده از جاروبرقی در محیط‌های باز.
  3. روشن کردن جاروبرقی در محیط گرم.
  4. قرار دادن جاروبرقی در محیط مرطوب.
  5. استفاده طولانی مدت.
  6. وارد کردن فشار بیش از حد به جاروبرقی.

عیب یابی بوی سوختگی جاروبرقی

کم شدن مکش جاروبرقی

شایع‌ترین و متداول‌ترین خرابی که به مرور می‌تواند برای جاروبرقی شما رخ دهد، کم شدن مکش جاروبرقی می‌باشد که عملا کارکرد کلی دستگاه شما زیر سؤال خواهد رفت چرا که مهم‌ترین قابلیت جاروبرقی، داشتن مکش کافی برای جارو کردن ذرات گرد و غبار به داخل کیسه است. با این وجود بروز چنین خرابی نشان دهنده مشکل اساسی می‌باشد و توصیه‌ای که برای شما داریم این است که حتما به نمایندگی تعمیر جاروبرقی پارس خزر مراجعه کنید تا این مشکل به‌صورت دقیق شناسایی و سپس تعمیر شود.

اما کاهش یافتن مکش جاروبرقی که به عنوان یکی از مشکلات رایج جاروبرقی می‌باشد، می‌تواند بنابر دلایل و علل متعددی بروز یابد که در ادامه این گزارش ما مهمترین عوامل این خرابی را نام برده ایم:

  1. خرابی فیلتر.
  2. کثیفی برس.
  3. مسدودی لوله خرطومی.
  4. تنظیمات نادرست.
  5. پاره شدن کیسه.
  6. ارتفاع زیاد لوله تلسکوپی جاروبرقی.
  7. خرابی موتور.
  8. استفاده نادرست.
  9. پر شدن کیسه.
  10. اتمام طول عمر مفید.

پر بودن کیسه جاروبرقی

روشن نشدن؛ از مشکلات رایج جاروبرقی

روشن نشدن جاروبرقی به عنوان یک مشکل جدی می‌باشد که نشان دهنده یک خرابی اساسی درون جاروبرقی شما است و حتما باید توسط تکنسین مجرب مورد بازبینی و تعمیر قرار گیرد. اما همانند مشکل بالا که به‌صورت کامل توضیح داده شد، این مشکل نیز مانع عملکرد دستگاه شما خواهد شد و تا زمانیکه خرابی آن به‌صورت دقیق شناسایی نشود، با این مشکل کلنجار خواهید رفت و نمی‌توانید از دستگاه استفاده کنید. با این وجود در ادامه به دلایل روشن نشدن جاروبرقی پرداخته ایم که باید توسط فرد حرفه‌ای بررسی شوند.

  1. برق نداشتن پریز.
  2. خرابی دوشاخه برق جاروبرقی.
  3. خرابی دکمه‌های جاروبرقی.
  4. از کار افتادن سیم جمع کن.
  5. اتصالی قطعات داخلی.
  6. سوختن رله جاروبرقی.
  7. سوختن موتور.
  8. خرابی برد.
  9. مشکل مدار جاروبرقی.
  10. استفاده طولانی مدت.

بخوانید: نمایندگی تعمیر جاروبرقی سامسونگ در تهران

رفع مشکل روشن نشدن جاروبرقی

رایج‌ترین علت روشن نشدن جاروبرقی، استفاده مداوم و بدون استراحت از آن می‌باشد که در ابتدا جاروبرقی به‌صورت کامل داغ و سپس به‌صورت ناگهانی خاموش می‌شود. در این صورت راهکاری که ما برای شما توصیه می‌کنیم این است که دستگاه را از برق بکشید و اجازه دهید تا حدود یک ساعت استراحت کند. پس از گذشت یک ساعت دستگاه را به برق متصل کنید و اگر روشن شد، مشکل شما برطرف شده است. اما احتمالا این مشکل مجددا برای شما رخ خواهد داد و بهتر است در حین استفاده، استراحت کافی بدهید.

جرقه زدن جاروبرقی

جرقه زدن جاروبرقی در ابتدا به گونه‌ای می‌باشد که شما بیشتر آنرا لمس می‌کنید و نمی‌توانید با چشمانتان آنرا مشاهده نمایید؛ اما به مرور زمان و عدم توجه کافی به این مشکل، با جرقه‌های آبی و قرمز رنگ روبرو خواهید شد که هر یک از این دو رنگ نمایانگر خرابی قطعاتی از جاروبرقی هستند که صرفا باید توسط تکنسین مجرب مورد بازبینی و تعمیر قرار گیرد. برای مثال جرقه آبی جاروبرقی نشان دهنده خرابی قطعات ذیل می‌باشد:

  1. خرابی بالشتک.
  2. اتمام زغال جاروبرقی.
  3. خرابی کلکتور.
  4. خرابی استاتور.
  5. خراب شدن آرمیچر.

همچنین متقابلا جرقه قرمز جاروبرقی نشان دهنده خرابی آرمیچر، موتور و بالشتک جاروبرقی می‌باشد که برای بررسی این موارد نیاز به ابزارهای تعمیراتی بروز دنیا دارید که در مجموعه آریابهکار این پروسه به‌صورت رایگان توسط تکنسین‌های مجرب با ابزارهای تعمیراتی روز دنیا مورد بازبینی قرار می‌گیرد.

جرقه زدن جاروبرقی

خاموش شدن ناگهانی؛ از مشکلات رایج جاروبرقی

تصور کنید که عجله زیادی دارید و در حین جارو کردن محیط کثیف، با مشکل خاموش شدن ناگهانی جاروبرقی روبرو می‌شوید که این خرابی می‌تواند باعث نگرانی شما شود. لازم به ذکر است که معمولا این خرابی به دلیل استفاده نادرست رخ می‌دهد که همین استفاده نادرست می‌تواند عملکرد قطعات کلیدی جاروبرقی شما را مختل کند. با این وجود توصیه‌ای که برای شما داریم این است که حتی برای یکبار اقدام به مطالعه دفترچه راهنمای جاروبرقی کنید.

در ادامه نیز به علت خاموش شدن ناگهانی جاروبرقی در حین استفاده پرداخته ایم که می‌توانند پاسخگوی مشکل شما باشند:

  1. استفاده نادرست.
  2. استفاده طولانی مدت بدون استراحت.
  3. اعمال فشار زیاد به جاروبرقی.
  4. آب شدن قطعات داخلی به دلیل فشار زیادی.
  5. سوختن برد.
  6. سوختن موتور جاروبرقی.

بخوانید: نمایندگی تعمیر جاروبرقی فیلیپس در تهران

مسدودی برس جاروبرقی

تمام ذرات ریز و درشتی که شما با استفاده از جاروبرقی مایل به جارو کردن آنها از سطح زمین هستید، در ابتدا باید از برس جاروبرقی عبور کنند تا در انتها به درون کیسه جاروبرقی منتقل شوند. از این رو در ابتدا تمام ذرات ریز و درشت از برس عبور می‌کنند و هر چند حجم و سایز این ذرات زیاد باشد، می‌تواند برای شما چالش برانگیز شود! به همین دلیل است که کارشناسان ما توصیه می‌کنند تا در فواصل گوناگون اقدام به تمیز کردن برس جاروبرقی نمایید تا این ذرات برای شما دردسر ساز نشوند.

با این وجود یکی دیگر از مشکلات رایج جاروبرقی، مسدودی برس می‌باشد که باید هر چند ماه یکبار اقدام به تمیز کردن آن نمایید. اما اگر آنرا تمیز نکنیم چه اتفاقی رخ می‌دهد؟ در ادامه به عواقب تمیز نکردن برس جاروبرقی پرداخته ایم:

  1. مسدودی لوله خرطومی جاروبرقی.
  2. وارد شدن فشار زیاد به موتور.
  3. سوختن موتور.
  4. داغ شدن جاروبرقی.
  5. از کار افتادن قطعات داخلی.

بخوانید: نمایندگی تعمیر جاروبرقی ال جی در تهران

بوی سوختگی؛ از مشکلات رایج جاروبرقی

یکی دیگر از مشکلات رایج جاروبرقی که می‌تواند باعث ترس و نگرانی شما شود، بلند شدن بوی سوختگی از دستگاه می‌باشد که طبیعتا یک مشکل عادی نیست و نشان دهنده یک هشدار جدی است! با این وجود توصیه‌ای که در این مواقع ما برای شما داریم این است که حتما جاروبرقی را از برق بکشید و اجازه دهید تا کمی خنک شود و سپس آنرا به تعمیرگاه آریابهکار منتقل کنید تا توسط تکنسین‌های مجرب مورد بازبینی و دقیق قرار گیرد و تعمیرات لازمه انجام شود.

علت بوی سوختگی جاروبرقی

اما در صورت بی توجهی به این مشکل، یقینا باید منتظر خرابی‌های دیگر باشید که جبران آنها کار چندان ساده‌ای نیست. در ادامه این گزارش نیز قصد داریم تا به دلایل اصلی و مهم بوی سوختگی جاروبرقی بپردازیم:

  1. استفاده نادرست.
  2. خرابی فن.
  3. خراب شدن برد.
  4. نفوذ رطوبت درون جاروبرقی.
  5. نیم سوز شدن موتور.
  6. نفوذ گرد و خاک به داخل موتور.
  7. خرابی تسمه.
  8. وارد کردن فشار بیش از حد.
  9. جارو کردن مواد غذایی.
  10. گرفتگی اتصالات.
  11. گیر کردن موی حیوانات در موتور.

توجه: در صورت متوجه شدن بوی سوختگی، پیش از آنکه خرابی‌های بیشتری برای دستگاه شما رخ دهد، به نمایندگی تعمیرات جاروبرقی زیمنس در تهران مراجعه کنید.

بخوانید: نمایندگی تعمیر جاروبرقی پاناسونیک در تهران

سوختن موتور جاروبرقی

موتور به عنوان قلب تپنده جاروبرقی، دارای اهمیت بالایی درون دستگاهی مانند جاروبرقی می‌باشد و هر چند دارای استقامت بالایی در برابر اشتباهات نادرست ما دارد، اما باز هم امکان خرابی آن در شرایط مختلف وجود دارد! بدین معنا که اگر شما از جاروبرقی به درستی استفاده نکنید، یقینا خرابی‌های آن از قسمت موتور آغاز خواهد شد و به مراتب به تمام قطعات داخلی جاروبرقی سرایت خواهد کرد. در نتیجه شما با یک دستگاه معیوب روبرو می‌شوید که برای استفاده از آن باید هزینه کنید!

با این وجود یکی از مشکلات رایج جاروبرقی که برای دستگاه شما هم رخ خواهد داد، سوختن موتور جاروبرقی می‌باشد که می‌تواند آغاز کننده خرابی‌های دیگر باشد.

علائم سوختن موتور جاروبرقی

سوالی که در این میان به وجود می‌آید این است که از کجا و چگونه بفهمیم موتور جاروبرقی آسیب دیده است؟ طبیعتا برای تشخیص این خرابی نیاز به تخصص بالا دارید و نمی‌توانید به‌صورت چشم بسته به این خرابی پی ببرید. اما یکسری علائم وجود دارند که شما با کمترین دانش تعمیرات می‌توانید این موضوع را ریشه یابی کنید؛ اما این علائم 100 درصدی نیستند و می‌توانند تا 90% بیانگر علائم سوختن موتور جاروبرقی شما باشند. در ادامه با این علائم آشنا خواهید شد:

  1. بلند شدن بوی سوختگی.
  2. گرمای زیاد موتور.
  3. نداشتن مکش کافی.
  4. روشن نشدن.
  5. صدای زیاد موتور.
  6. از کار افتادن ناگهانی.
  7. گرم شدن دوشاخه برق.
  8. لرزش و کوبیده شدن موتور در صورت روشن کردن جاروبرقی.

خدمات تعمیر موتور جاروبرقی

پارگی لوله خرطومی جاروبرقی

از مشکلات رایج جاروبرقی می‌توان به پاره شدن و فرسودگی لوله خرطومی اشاره کرد که در صورت بروز این مشکل، میزان مکش جاروبرقی تحت تاثیر قرار خواهد گرفت و در نتیجه فشار زیادی به موتور وارد خواهد شد. در این مواقع شما راهکاری با عنوان تعمیر لوله خرطومی جاروبرقی دارید که با استفاده از این راهکار می‌توانید خیلی ساده اقدام به رفع این مشکل در خانه و بدون نیاز به تکنسین و ابزارهای تخصصی نمایید.

اما گاهی اوقات ممکن است فرسودگی و پارگی دقیقا در قسمت میانی لوله خرطومی رخ دهد که در این میان جای تعمیر وجود ندارد و حتما باید از مراکز تعمیر جاروبرقی اقدام به خرید لوله خرطومی جدید و مناسب دستگاه خود نمایید. با این وجود توصیه‌ای که برای شما داریم این است که در صورت پاره شدن لوله خرطومی، از دستگاه استفاده نکنید چرا که موتور جاروبرقی برای جارو کردن ذرات ریز و درشت، تقلای بیشتری خواهد کرد!

بخوانید: نمایندگی تعمیر جاروبرقی بوش در تهران

صدای زیاد جاروبرقی

وجود صدا برای دستگاهی مانند جاروبرقی یک امر طبیعی است و نمی‌توانیم آنرا انکار کنیم. اما این صدای زیاد بیشتر برای جاروبرقی‌های نسل قدیم است و در جاروبرقی‌های نسل جدید ما شاهد چنین مشکلی نیستیم؛ چرا که تفاوت روشن و خاموش بودن برخی از جاروبرقی‌های نسل جدید کار دشواری می‌باشد! با این وجود این صدای زیاد بیشتر به دلیل موتور جاروبرقی می‌باشد و اگر اتفاقی برای موتور دستگاه رخ داده باشد، یقینا می‌تواند صدای بیشتری به گوش برسد که معمولا یک صدای وحشتناک است.

با این وجود در ادامه این گزارش قصد داریم تا عوامل و دلایلی که می‌توانند به‌صورت مستقیم باعث صدای زیادی جاروبرقی شوند را نام ببریم و تعمیرکاری که قصد تعمیر جاروبرقی شما را دارد، باید این موارد را مورد بازبینی و عیب یابی قرار دهد. این نکات عبارتند از:

  1. کثیفی فیلتر.
  2. خرابی موتور.
  3. لرزش بدنه.
  4. مسدودی لوله خرطومی.
  5. استفاده از نهایت مکش جاروبرقی.
  6. عدم روغن کاری قطعات.
  7. پر بودن کیسه.
  8. خرابی فن.

بخوانید: بررسی انواع کیسه جاروبرقی

داغ شدن؛ از مشکلات رایج جاروبرقی

مشکلی که معمولا اکثر ما آنرا تجربه کرده ایم، مشکل داغ شدن جاروبرقی در حین استفاده می‌باشد که گاهی اوقات این مشکل به نحوی خواهد بود که حتی نمی‌توانیم به دلیل شدت داغ بودن جاروبرقی آنرا لمس کنیم! اما داغ شدن جاروبرقی به این اندازه، یک اتفاق عادی نیست و نمی‌توانیم آنرا به عنوان یک مشکل ساده در نظر بگیریم که صرفا با دادن استراحت به دستگاه، این مشکل برطرف گردد! توصیه‌ای که ما داریم این است که اجازه دهید تا دستگاه بصورت دقیق توسط کارشناس مورد بازبینی قرار گیرد.

اما چه دلایلی باعث می‌شوند تا جاروبرقی داغ شود؟ در ادامه به عوامل و دلایلی پرداخته ایم که می‌توانند به ساده‌ترین حالت ممکن باعث از کار افتادن و خرابی جاروبرقی شما شوند و عبارتند از:

  1. خراب شدن موتور.
  2. استفاده طولانی مدت و نادرست.
  3. ضربه خوردن جاروبرقی.
  4. سوختن برد.
  5. خرابی فن.
  6. اعمال فشار زیاد.
  7. مسدودی لوله خرطومی.
  8. پر بودن یکسه.
  9. خرابی لاستیک نگهدارنده موتور.
  10. ورود آب به موتور.
  11. کثیفی فیلتر.
  12. نوسان برق.
  13. عدم استفاده از محافظ برق استاندارد.

خدمات تعمیر و تعویض برد جاروبرقی

علت لرزش جاروبرقی

آخرین موردی که ما در این گزارش به بررسی و ریشه یابی آن پرداخته ایم، علت لرزش بدنه جاروبرقی می‌باشد طبیعتا نشان دهنده یک خرابی است و نباید آنرا دست کم گرفت! با این وجود اگر با روشن کردن جاروبرقی، فورا بدنه آن شروع به لرزش می‌کند، توصیه می‌کنیم به هیچ وجه از این دستگاه استفاده نکنید چرا که خرابی فعلی آن می‌تواند در کسری از زمان گسترش پیدا کند و باعث بروز خرابی‌های جدیدی شود. در ادامه نیز قصد داریم تا دلایل لرزش بدنه جاروبرقی را بررسی کنیم:

  1. خرابی لاستیک نگهدارنده موتور.
  2. پر بودن کیسه.
  3. شل شدن بدنه.
  4. وارد شدن ضربه زیاد به جاروبرقی.
  5. خرابی فن.

بخوانید: هزینه تعمیرات جاروبرقی در 1402

مشکلات رایج جاروبرقی در یک نگاه

ععلیرغم اینکه مشکلات رایج جاروبرقی را در قسمت بالا ریشه یابی کردیم و راهکارهایی برای رفع آنها به شما عزیزان پیشنهاد دادیم، در ادامه نیز قصد داریم تا به بررسی این مشکلات بصورت مختصر بپردازیم و صرفا دلایل مهم مشکل را نام ببریم.

مشکلات رایج جاروبرقیعلت رخ دادن مشکل
داغ شدن بیش از حد جاروبرقی
  • استفاده نادرست و طولانی.
  • ععدم استراحت کافی.
  • پر شدن کیسه.
صدای زیاد جاروبرقی
  • اعمال فشار زیاد به موتور.
  • پر بودن کیسه.
  • خرابی و کثیفی فیلتر.
پارگی لوله خرطومی
  • کشیدن بیش از حد لوله.
  • اتمام طول عمر مفید.
  • برخورد با اجسام تیز.
سوختن موتور جاروبرقی
  • استفاده نادرست و طولانی مدت.
  • مسدودی لوله خرطومی.
  • قرار گرفتن جاروبرقی در محیط مرطوب.
بلند شدن بوی سوختگی
  • استفاده طولانی مدت.
  • پر شدن کیسه.
  • فشار زیاد به موتور.
  • نفوذ رطوبت به موتور.
مسدودی برس جاروبرقی
  • گیر کردن ذرات ریز و درشت.
  • گیر کردن مو.
خاموش شدن ناگهانی جاروبرقی
  • عدم استراحت جاروبرقی.
  • فشار زیاد به موتور.
  • داغ شدن جاروبرقی.
جرقه زدن جاروبرقی
  • خرابی بالشتک و آرمیچر.
  • خرابی بلبرینگ جاروبرقی.
  • اتمام زغال جاروبرقی.
علت لرزش بدنه جاروبرقی
  • خرابی لاستیک نگهدارنده موتور.
  • پر بودن کیسه.

منبع: yourspares

سوالات متداول

رایج ترین مشکل جاروبرقی کدام است؟

معمولا رایج ترین مشکل رایج جاروبرقی شما می تواند داغ شدن بیش از حد به دلیل استفاده طولانی مدت و نادرست از این دستگاه باشد.

آیا در خانه می توانیم مشکلات رایج جاروبرقی را تعمیر کنیم؟

بله. این پروسه درصورتی امکان‌پذیر است که مشکل سطحی باشد؛ اما اگر مشکل فنی می باشد و دانش فنی تعمیرات ندارید، با کارشناسان ما تماس بگیرید.

خدمات تعمیر جاروبرقی در آریابهکار چگونه است؟

تمامی خدمات تعمیر در آریابهکار بدست افراد تکنسین و کاملا متخصص با گارانتی 90 روزه و یک هفته مهلت تست رایگان انجام می شود.

4/5 - (4 امتیاز)

This Post Has 0 Comments

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Back To Top
بازگشت
تماس ۰۲۱۴۵۴۳۷
واتساپ آریابهکار
تلگرام
موبایل: 09190111214