skip to Main Content

یکی از مشکلاتی که ممکن است با استفاده از ماشین لباسشویی آنرا تجربه کنید این است که دستگاه شما در حین شستشوی البسه صدای بسیار زیادی را به دلیل لرزش تولید کند! اما آیا این صدا یک مشکل عادی می باشد؟ چگونه لرزش لباسشویی را بگیریم؟ برای آنکه بتوانید لرزش ماشین لباسشویی خود را کنترل کنید، باید در ابتدا اقدام به عیب یابی تخصصی دستگاه خود نمایید تا مشکل اصلی ریشه یابی و سپس تعمیر شود. حال چگونه می توانیم علت لرزش ماشین لباسشویی را شناسایی کنیم؟

برای شناسایی لرزش لباسشویی قصد داریم در ادامه این مقاله از تعمیر ماشین لباسشویی، شما عزیزان را با این موضوع آشنا سازیم و بتوانید از از این طریق این مشکل را ریشه یابی و سپس رفع کنید؛ در صورتی که دانش فنی لازم و کافی ندارید، توصیه می کنیم به هیچ وجه اقدام به باز کردن ماشین لباسشویی خود نکنید چرا که نه تنها مشکل رفع نخواهد شد بلکه مشکلات دستگاه شما بیشتر و بیشتر خواهد گردید. همراه ما باشید.

5 راهکار جلوگیری از لرزش ماشین لباسشویی

ماشین های لباسشویی به دلایل و موارد مختلفی دچار لرزش می شوند که اگر تمایل دارید اصلی ترین دلایل آن را از زبان کارشناسان بشنوید، حتما از مقاله علت لرزش ماشین لباسشویی بازدید نمایید تا به خوبی با آنها آشنا شوید. ما در این بخش قصد داریم به راهکار های برطرف سازی موارد گفته شده در مقاله علت لرزش لباسشویی بپردازیم و مواردی را به شما بگوییم که با انجام آنها بتوانید به صورت تضمینی مشکل لرزش لباسشویی خود را برطرف نمایید.

5 راهکار جلوگیری از لرزش ماشین لباسشویی1. تراز نمودن ماشین لباسشویی

از دلایل شایع برای لرزش شدید ماشین لباسشویی، نبود تعادل و تنظیم ناصحیح آن است. عموما لرزش های ماشین لباسشویی، به خصوص در زمان خشک کن و زمانی که آب لباس ها گرفته می شود، به عدم تراز بودن آن مرتبط است.

برای رفع این مشکل در صورت داشتن تراز مهندسی در منزل، می توانید آن را روی ماشین لباسشویی قرار داده و با تنظیم پایه های تحتانی به دقت، هم ترازی عمودی و افقی دستگاه را اصلاح کنید. همچنین قرار دادن یک کفپوش مناسب زیر دستگاه می تواند به کاهش یا حذف لرزش ها کمک کند. چرا که کفپوش ها با فراهم کردن یک سطح ثابت و یکنواخت، از انتقال لرزش ها به کف جلوگیری می کنند و به این ترتیب احتمال لرزش ماشین لباسشویی را در حین روشن بودن کاهش می دهند.

توجه داشته باشید که این روش ها نه تنها به بهبود عملکرد دستگاه کمک می کنند بلکه عمر مفید آن را نیز افزایش می دهند.

2. متعادل کردن بار درون ماشین لباسشویی

یکی از دلایل متداول لرزش های ماشین لباسشویی نامتوازن بودن بار درون دیگ است. به عنوان مثال، وقتی یک حوله بزرگ یا پتو در ماشین لباسشویی قرار می گیرد، پس از جذب آب و سنگین شدن، به یک سوی دیگ می چسبد و این امر باعث می شود دستگاه با حرکات نامنظم و لرزش های غیرعادی به کار خود ادامه دهد! از این رو برای کاهش این نوع لرزش ها و جلوگیری از حرکت دستگاه، باید به توازن وزنی درون مخزن توجه کنیم.

مواردی مانند حوله های بزرگ، پتوها، کتانی ها و کیف ها نباید به تنهایی در ماشین لباسشویی قرار گیرند. بلکه باید با افزودن اقلام کوچکتر مانند حوله های کوچک یا لباس های سبک، تعادل لازم برای چرخش یکنواخت دیگ را حفظ کرد. به همین دلیل توصیه ای که داریم این است که حتما البسه درون ماشین لباسشویی دارای تعادل لازم و کافی باشند و مشکلی از این بابت در دستگاه شما ایجاد نشود.

3. بررسی کمک فنرهای ماشین لباسشویی

تمامی ماشین های لباسشویی اتوماتیک به کمک فنرهایی مجهز هستند تا از لرزش بیش از حد دستگاه شما عزیزان جلوگیری کنند. در صورتی که از ماشین های لباسشویی با استانداردهای بالا و کیفیت مناسب استفاده شود، معمولا لازم است پس از مدت زمانی حدود 5 تا 7 سال، کمک فنرهای ماشین لباسشویی را تعویض یا تعمیر نمود.

لازم به ذکر می باشد کمک فنرها در قسمت پشتی و در داخل ماشین لباسشویی تعبیه شده اند و فرسودگی آن ها می تواند به لرزش ها و تکان های شدید دستگاه هنگام کارکرد منجر شود. از این رو این کار نیاز به دانش فنی دقیق دارد و باید به منظور تعمیر یا تعویض کمک فنرها، حتما از خدمات نمایندگی تعمیر ماشین لباسشویی در تهران و یا شهر محل سکونت خود استفاده شود. این اقدام اهمیت به سزایی دارد زیرا در صورت عدم تعمیر صحیح یا عدم جایگذاری دقیق کمک فنرها، ممکن است در آینده به آسیب های جدی تر و خرابی کامل ماشین لباسشویی منجر شود.

4. توجه به ظرفیت ماشین لباسشویی!

هنگام استفاده از ماشین لباسشویی، باید اهمیت زیادی به رعایت ظرفیت توصیه شده و میانگین وزن قابل بارگذاری دهید تا مانع بروز هر گونه خرابی در ماشین لباسشویی شوید. از این رو بارگذاری بیش از حد مجاز نه تنها موجب لرزش ها و تکان های غیرعادی دستگاه می شود بلکه به مرور زمان به اجزای داخلی ماشین لباسشویی آسیب رسانده و طول عمر ماشین را کاهش می دهد.

توجه به ظرفیت ماشین لباسشویی

از این رو توصیه می شود که همواره وزنی کمتر از حداکثر ظرفیت اعلام شده توسط کمپانی سازنده را داخل دستگاه بگذارید تا از انجام صحیح چرخه شستشو و کاهش احتمال لرزش اطمینان حاصل کنید. با این وجود تحمیل وزن اضافی به ماشین می تواند به مرور به قطعاتی نظیر کمک فنرها آسیب وارد کرده و در نتیجه هزینه های گزاف تعمیراتی را به دنبال داشته باشد.

همان طور که باید از بارگذاری بیش از حد اجتناب کنید، استفاده از دستگاه در زیر حداقل ظرفیت وزنی تعیین شده نیز می تواند به ماشین لباسشویی صدمه بزند. به عنوان مثال، برای شستن تعداد بسیار کمی لباس مانند یک شلوار و یک جفت جوراب، روشن کردن ماشین لباسشویی توصیه نمی شود زیرا این کار موجب فرسودگی زودرس و استهلاک بیش از حد ماشین خواهد شد!

مقالات مرتبط: برای ضد عفونی ماشین لباسشویی چه باید کرد؟

5. بررسی درستی روال تخلیه آب توسط ماشین لباسشویی

اگر آب به درستی از داخل ماشین لباسشویی تخلیه نشود، این امر می تواند به لرزش ها و تکان های شدید ماشین لباسشویی منجر شود؛ دلیل آن هم وزن قابل توجهی است که آب درون ماشین به آن اضافه می کند. از این رو تخلیه نکردن صحیح آب، از طریق شلنگ تخلیه باعث می شود که وزن زیادی در یک سمت دیگ متمرکز شود و این توزیع نامتوازن وزن می تواند باعث لرزش ماشین لباسشویی شما عزیزان شود. از این رو برای جلوگیری از این مشکل باید مطمئن شویم که سیستم تخلیه آب به درستی کار می کند و هیچ گونه مسدودی در مسیر تخلیه وجود ندارد.

همچنین باید به طور منظم فیلتر تخلیه را چک کرده و از تمیز بودن شلنگ و خروجی آب در ماشین لباسشویی اطمینان حاصل کنیم.

5/5 - (1 امتیاز)

This Post Has 0 Comments

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Back To Top
بازگشت
تماس ۰۲۱۴۵۴۳۷
واتساپ آریابهکار
تلگرام
موبایل: 09190111214