skip to Main Content

ماشین ظرفشویی، یکی از بهترین وسایل آشپزخانه می باشد. که علاوه بر سهولت در شستشو و تمیز بودن ظروف و لوازم آشپزخانه، تا اندازه زیادی نسبت به شستشوی ظروف با دست، آب کمتری را مصرف می کند. در این مقاله نکاتی مهم برای نگهداری و تعمیر ماشین ظرفشویی عنوان شده است که رعایت این موارد، نیاز به تعمیر ماشین ظرفشویی را کم می کند. البته برخی اوقات تعمیر ماشین ظرفشویی یکی از الزامات و نیاز ها به شمار می رود.

موارد مهم برای نگهداری و تعمیر ماشین ظرفشویی :

۱ – داخل ماشین ظرفشویی را تمیز کنید

جهت خشک نمودن فضای بین درب و قسمت پایین ماشین ظرفشویی به صورت دوره ای و در فواصل معین از کار ماشین ظرفشویی از پارچه گرم و تر و یا شوینده های مخصوص ماشین ظرفشویی استفاده نمایید. اغلب پس مانده ها و خرده های مواد غذایی در این قسمت جمع می شوند و منجر به ایجاد قارچ و کپک می گردند، چرا که این قسمت از ماشین ظرفشویی در جریان شستشو قرار نمی گیرد. بدین ترتیب می توانید از اسپری تمیزکننده، سوزن و یا تکه ای کاغذ برای برداشتن پس مانده ها و یا خرده های مواد غذایی استفاده نمایید.

توجه داشته باشید که برای انجام این کار هرگز خلال دندان را بکار نبرید، چون ممکن است بشکند و در بازویی قسمت شستشو گیر کند. مواد بوزدایی (جرم گیر) باید مخصوص ماشین ظرفشویی باشد. تا از هر گونه قارچ و یا کپک جلوگیری کرده و ماشین ظرفشویی را همیشه تمیز و خوش بو نگه دارد. محلول ضدزنگ مخصوص ماشین ظرفشویی نیز از زنگ زدگی ماشین ظرفشویی جلوگیری می نماید. همچنین می توانید قسمت بیرونی ماشین ظرفشویی را با مقداری آب گرم و یا اندکی مایع ظرفشویی تمیز کنید و از بکاربردن اسفنج زبر و مواد ساینده اجتناب کنید تا سطح ماشین خط نیفتد.

۲ – فیلتر را تمیز نمایید

فیلتر ماشین ظرفشویی شما می تواند نزدیک بخش تحتانی و یا زیر بازویی آبپاش پایینی قرار داشته باشد. این فیلتر باید بررسی و به طور مرتب تمیز شود. جهت تمیزنمودن فیلتر ماشین ظرفشویی خود به دفترچه راهنمای مربوطه مراجعه کرده و طبق دستور عمل نمایید. اگر به هر گونه سوراخ و یا مشکل جدی در رابطه با فیلتر برخورد کردید، جهت جلوگیری از آسیب دیدگی پمپ و قسمت های مربوط به موتور ، فورا آن را تعویض کرده و یا از متخصص در تعمیر ماشین ظرفشویی درخواست کنید تا نمونه جدیدی را برایتان تهیه نماید.

برای تمیز کردن فیلتر، ابتدا سیلندر فیلتر را بپیچانید تا از جایش خارج شود و سپس فیلترهای داخل آن را بیرون بیاورید. پس مانده ها و خرده های مواد غذایی را دفع کرده و صافی ها را زیر شیر آب به خوبی تمیز کنید. پس از آن، سیستم فیلترها را به ترتیب معکوس مجددا نصب کنید. و مراقب باشید که پس از بستن، علامت های فلش درست مقابل هم قرار گرفته باشند.

۳ – قفسه ها و سبدهای مربوط به ظروف را تعمیر کنید

اگر پوشش پلاستیکی در قسمت بالا و یا پایین قفسه و سبدهای ماشین ظرفشویی فرسوده شده اند، هر چه زودتر آن ها را تعمیر و یا تعویض نمایید. در صورتی که نتوانستید نمونه جدیدی را تهیه کنید، از متخصصین در تعمیر ماشین ظرفشویی مشاوره بگیرید. اگر هر کدام از بخش های مربوط به قفسه و یا سبد ماشین ظرفشویی نیز فرسوده و یا دچار مشکل گردیدند، حتما آن ها را با نمونه ای جدید تعویض کنید. و یا در این زمینه از متخصصین در تعمیر ماشین ظرفشویی کمک بگیرید.

۴ – ماشین ظرفشویی را بیش از اندازه پر نکنید

اگر ماشین ظرفشویی را بیش از اندازه پر کنید، اسپری های آبپاش به درستی آب را پخش نمی کند. و بخش هایی از ظروف کثیف باقی می مانند و تمیز نمی شوند. در نتیجه مجبور به دوباره شویی و مصرف آب بیشتری می شوید. بنابراین سعی کنید تا ظروف را با فاصله بچینید تا آب ، تمام ظروف را شستشو دهد.

۵ – اجزاء و قطعات شکسته را تعمیر کنید

در صورت وجود چنین مشکلی می توانید شماره مدل ماشین ظرفشویی خود را در وب سایت موجود در دفترچه راهنما وارد کنید و نکات مربوط به تعمیر ماشین ظرفشویی خود را دریافت نمایید و در صورت لزوم آن ها را تعمیر و یا تعویض کنید.

۶ – درپوش و درزگیرهای ماشین ظرفشویی را تمیز نمایید

اجزای ماشین ظرفشویی

پس از چندین بار شستشو در ماشین ظرفشویی، در اطراف لایی و درزگیر پلاستیکی در ماشین ظرفشویی و یا اطراف دربی که ماده شوینده در آن قرار می گیرد، مقداری جرم و کثیفی جمع می شود. این آلودگی را می توانید با حوله و یا پارچه نم دار تمیز کنید.

۷ – بگذارید ماشین ظرفشویی به صورت خالی با سرکه کار کند

به مقدار یک فنجان سرکه سفید را در قسمت پایین ماشین ظرفشویی خالی بریزید و بگذارید عادی کار کند. این عمل باعث می گردد تا پس مانده ها و خرده های مواد غذایی پاک شوند و ماشین ظرفشویی از بوی مطبوعی برخوردار شود.

۸ – دریچه ماشین ظرفشویی را تمیز نمایید

در پایین ترین قسمت ماشین ظرفشویی، بخشی وجود دارد که باز و بسته می شود (یعنی برداشتنی است). معمولا در آن قسمت مقداری پس مانده و یا خرده های غذایی را پیدا می کنید که با جریان آب دفع نگردیده اند گاهی اوقات این پس مانده ها با جریان آب ماشین ظرفشویی به درون حفره دریچه روانه می شوند و گاهی لازم است که این پس مانده ها را با حوله و یا دستمال خارج نمایید بدین ترتیب نیازی به تعمیر ماشین ظرفشویی پیدا نمی کنید.

۹ – برای شستشوی ظروف، ماشین ظرفشویی را بر روی زمان و دور مناسب تنظیم کنید

شستشوی ظروف در کوتاهترین زمان و دور ممکن با صرفه جویی وقت و آب می تواند تا اندازه ای وسوسه برانگیز باشد. اما توجه کنید برنامه ای که برای شستوی ظروف در ماشین ظرفشویی انتخاب می نمایید، برنامه ای مناسب باشد و بدون هیچ مشکلی به شستشوی تمامی ظروف شما بپردازد و آلودگی ها را از آن ها بزداید. این تنظیم برای کمتر نیاز پیدا کردن به تعمیر ماشین ظرفشویی نیز می تواند مناسب باشد.

۱۰ – دمای گرمایشی آب را کنترل کنید

قبل از شستشوی ظروف در ماشین ظرفشویی، دمای گرمایشی آب را بررسی نمایید که بین ۱۲۵ – ۱۲۰ باشد. چرا که این درجه حرارت تقریبا برای شستشوی تمامی ظروف متناسب است و باعث کدر گردیدن و یا باقی ماندن لک و کثیفی بر روی ظروف نمی گردد.

۱۱ – آب محل زندگی خود را آزمایش کنید

آب سخت دشمن ظروف و همین طور شستشوی تمیز آن ها می باشد. بنابراین پیش از شستشوی ظروف در ماشین ظرفشویی، مطمئن شوید که آب سخت نبوده و از مواد نرم گردان برخوردار است.

– برای دریافت اطلاعات بیشتر در مورد نگهداری و تعمیر ماشین ظرفشویی می توانید از دیگر مقالاتی که در این زمینه است نیز استفاده کنید. در صورتی با مطالعه این مقالات به پاسخ سوالات خود دست پیدا نکردید می توانید با شرکت آریابهکار تماس بگیرید

5/5 - (2 امتیاز)

This Post Has 0 Comments

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Back To Top
بازگشت
تماس ۰۲۱۴۵۴۳۷
واتساپ آریابهکار
تلگرام
موبایل: 09190111214