skip to Main Content

گاهی اوقات ممکن است در طی استفاده از ماکروفر، شاهد بروز جرقه در آن باشید و با دیدن این اتفاق، حتما شوکه خواهید شد. اما این دلیل کافی برای بیرون انداختن مایکروفر نیست؛ چرا که این مشکل به سادگی قابل حل می‌باشد. بطور کلی اگر بخواهیم این موضوع را تشریح کنیم، زمانیکه دستگاه را شما خریداری می‌کنید، مشکل بخصوصی در آن وجود ندارد و با استفاده مکرر از آن، مشکلاتی مانند جرقه زدن مایکروفر را شاهد خواهید بود. هرچند دلایلی برای بروز این مشکل وجود دارند، اما برخی نکات دیگر نیز وجود دارند که باعث می‌شوند مایکروویو شما جرقه بزند. در ادامه این گزارش از آریابهکار، با دلایل جرقه زدن مایکروفر آشنا خواهید شد.

چرا ماکروفر جرقه می‌زند؟

جرقه زدن مایکروویو، ناشی از عوامل متعددی است که اگر این مشکل برطرف نشود، می‌تواند به مرور زمان به دستگاه شما آسیب برساند. در حال حاضر، این مشکل امروزه تبدیل به یک معضل شده است و باید حتما به آن توجه کافی داشته باشید.

تشخیص دلیل جرقه زدن مایکروویو

قبل از آنکه به مطالعه موارد ذیل بپردازید، باید در ابتدا چند دقیقه وقت بگذارید و مایکروویو را بررسی کنید. برای بررسی و تشخیص دلیل جرقه زدن مایکروویو، می‌توانید از این موارد استفاده کنید:

  • درب مایکروفر را باز کنید و با استفاده از نور کافی، تمام قسمت‌های داخلی مایکروویو را بررسی کنید.
  • جنس ظرف یا ظروفی که داخل ماکروفر گذاشته بودید را بررسی کنید.
  • اخیرا با چه دستمالی داخل ماکروفر را تمیز کرده اید؟
  • آیا داخل دستگاه شما زنگ زده است؟ یا حتی قسمتی از داخل دستگاه پریده است؟
  • آخرین بار که ماکروفر را تمیز کردید، دقیقا کی بود؟

بررسی علت‌های جرقه زدن مایکروویو

در ادامه با 18 مورد از دلایل مهم جرقه زدن مایکروفر آشنا خواهید شد:

1. استفاده از ظروف فلزی

اصلی ترین و رایج ترین دلیل برای جرقه زدن سولاردام، استفاده از ظروف فلزی و براق می‌باشد. این در حالی است که اگر دفترچه راهنمای مایکروفر را مطالعه کنید، دقیقا این موضوع را خواهید دید که به هیچ وجه نباید از ظروف فلزی در ماکروفر استفاده کنید. به همین دلیل، تحت هیچ شرایطی نباید از ظروف با جنس فلز و براق مانند فویل ها، داخل دستگاه استفاده نمایید. در صورت بروز جرقه، سعی کنید در ابتدا آرامش خود را حفظ کرده و سپس با استفاده از دکمه قرمز رنگ Stop، اقدام به خاموش کردن دستگاه کنید.

استفاده از ظروف فلزی از دلایل جرقه زدن مایکروفر

به هیچ وجه نباید از ظروف فلزی اعم از ظروف تفلون، روحی، مسی، برنجی، نقره، استیل و حتی قوطی‌های کنسرو داخل مایکروفر استفاده کنید.

2. خراب شدن کاور هدایت کننده امواج مایکروفر

درب ماکروفر را باز کنید و با مشاهده داخل ماکروفر، یک قطعه مستطیل شکل کوچکی را داخل دستگاه خواهید دید. این قطعه دقیقا همان کاور هدایت کننده امواج مایکروفر می‌باشد که در قسمت بالایی مگنترون (مگنتران) قرار دارد. همچنین کاور هدایت کننده امواج مایکروفر، بیشتر به نام فیلتر میکا شناخته شده است. بطور کل این قطعه دارای دو وظیفه بسیار مهم می‌باشد که عبارتند از:

  1. هدایت کردن امواج در داخل مایکروویو
  2. پیشگیری از پرتاب شدن مواد غذایی به مگنترون

بنابراین این قطعه دارای وظیفه بسیار مهمی است و اگر به هر دلیلی این قطعه آسیب ببیند، عملکرد مایکروویو مختل خواهد شد. لازم به ذکر است که در صورت خراب شدن این قطعه، به احتمال زیاد مگنترون نیز آسیب خواهد دید که در مورد 6، می‌توانید مطالعه کنید. همچنین درصورت خراب شدن این قطعه، حتما باید آنرا تعویض کنید. در غیر اینصورت، آسیب دیدن این قطعه در بازه زمانی کوتاهی می‌تواند باعث سوختن مگنتران شود.

همچنین بخوانید: علت نچرخیدن سینی ماکروفر

3. خراب بودن المنت مایکروفر

گاهی اوقات ممکن است حتی با استفاده از ظروف مناسب و رعایت تمام موارد ذکر شده، شاهد جرقه در هنگام کار کردن دستگاه باشید. در این قسمت، توصیه می‌شود که مایکروفر را به مدت 4-5 ثانیه روشن کنید و بخشی که جرقه از آن شکل می‌گیرد را مشخص نمایید. اگر از قسمت بالا جرقه شکل گرفت، به احتمال زیاد مشکل از المنت شما می‌باشد. در مرحله اول بهتر است دستگاه را به مدت چند دقیقه از برق جدا کرده و با استفاده از یک دستمال تمیز و خشک، المنت را تمیز کنید. پس از آنکه این فرآیند بصورت کامل انجام شد، مجددا اقدام به تست کردن المنت ماکروفر کنید. اگر باز هم جرقه درون ماکروفر شکل گرفت، نشان دهنده خرابی المنت دستگاه است.

در این صورت باید اقدام به تعمیر ماکروفر کنید. ما در مجموعه آریابهکار آماده تعمیر هر گونه خرابی مایکروفر هستیم.

جهت تماس با کارشناسان ما، از طریق خطوط 02145437 و 02191006676 اقدام نمایید.

4. سوختن فیلتر اشعه

منظور از فیلتر اشعه، همان سرنازل مگنترون است که به دلیل جنس سیلیکات آلومینیومی که دارد، کم پیش می‌آید که بسوزد. اما اگر طرز استفاده شما از مایکروفر نادرست باشد، قطعا شاهد آسیب در این قطعه خواهید بود. از این رو، سوختن فیلتر اشعه مایکروویو، صرفا بستگی به نحوه استفاده شما و رعایت بایدها و نبایدها دارد. لازم به ذکر است که اگر این قطعه بنابر هر دلیلی آسیب ببیند، شاهد جرقه زدن مایکروفر خواهید بود.

5. خراب شدن دیود ماکروفر

دیود، یکی دیگر از قطعات مهم در ماکروویو است که در صورت خرابی آن، ممکن است هم به قطعات دیگر آسیب برساند و هم اینکه جرقه زدن مایکروفر شکل خواهد گرفت. بطور کلی دیود به قطعه‌ای گفته می‌شود که از طریق خازن و ترانس، ولتاژ بالایی را برای فعالیت مگنترون ایجاد می‌کند و مگنتران مایکروفر نیز از طریق این ولتاژ، امواج لازم را برای گرم کردن غذای شما ایجاد می‌کند.

تشخیص و عیب یابی سوختن دیود مایکروفر، بهتر است توسط کارشناسان ماهر انجام شود و نباید به هیچ وجه اقدام به باز کردن این قسمت مهم از مایکروفر نمایید.

6. مشکل مگنترون مایکروویو (مگنتران مایکروویو)

تا این قسمت از این گزارش، حتما با جایگاه و نقش بسیار مهم مگنترون در مایکروفر آشنا شده اید. در اصل، مگنتران مایکروفر دارای یک نقش کلیشه‌ای و بسیار مهم در عملکرد این دستگاه است که در صورت وجود هر گونه خرابی در این قطعه، مایکروفر شما کارکرد گذشته و قبلی خود را از دست خواهد داد. اما آِیا مگنترون می‌تواند باعث جرقه زدن مایکروفر شود؟ پاسخ این سوال مثبت است. اما چگونه؟

خراب شدن مگنترون مایکروفر همانند خراب شدن سایر بخش‌های دستگاه، از طریق ایجاد صداهای متعدد قابل شناسایی است. بدین معنا که اگر این قطعه بنابر هر دلیلی آسیب ببیند، صداهای بلندی را از خود ساطع خواهد کرد که در کنار این صداها، جرقه‌های متعددی را می‌توانید داخل دستگاه مشاهده کنید. از این رو، زمانیکه شما با این خرابی روبرو شدید، باید فورا اقدام به تعمیر مگنترون مایکروفر نمایید چرا که این خرابی می‌تواند به سایر قطعات دستگاه آسیب برساند.

18 علت رایج جرقه زدن مایکروفر و سولاردام
خرابی مگنتران از عوامل جرقه زدن سولاردام و مایکروفر

همچنین بخوانید: چرا بدنه ماکروفر برق دارد؟

7. فرسوده شدن طبقه فلزی مایکروفر

هنگامی که شما مایکروویو را خریداری می‌کنید، یا طبقه فلزی (3 پایه فلزی) خواهد داشت و یا اگر دارا نباشد، برای تهیه و طبخ برخی غذاها، می توانید اقدام به خرید آن نمایید. اما برحسب جنس و استقامتی که این 3 پایه دارد، در طول یک بازه زمانی ممکن است آسیب ببیند و یا اینکه حتی لایه پوششی خود را از دست بدهد و تبدیل به یک شی فلزی شود که وقتی آنرا در مایکروفر قرار می‌دهید، جرقه‌های متعددی شکل می‌گیرد. بنابراین اگر در حالت عادی (بدون قرار دادن طبقه فلزی در مایکروویو) هیچ جرقه‌ای شکل نگرفت و با قراردادن آن، جرقه‌های متعددی شکل گرفت، مشکل از 3 پایه می‌باشد و باید مجددا آنرا خریداری کنید.

8. نشت اشعه به دلیل سوراخ‌های ریز

مایکروفر همانند سایر ابزارهایی که ما در طول روزمره خود استفاده می‌کنیم، ممکن است مشکلاتی درون آن بروز دهند. یکی از این مشکلاتی که بنابر هر دلیلی می‌تواند رخ دهد، ایجاد یکسری سوراخ‌های ریز در بدنه داخلی دستگاه است که با بروز این سوراخ ها، اشعه ایجاد شده، به سمت داخل و اتصالات مایکروفر ساطع می‌شوند. از این رو، این مشکل هم می‌تواند باعث جرقه‌های متعدد و هم باعث آسیب رساندن به سایر قطعات مایکروویو شود.

سوراخ شدن بدنه مایکروفر، نشان دهنده تاریخ انقضا آن نیست؛ چرا که ما در آریابهکار، از طریق ایزوله کردن تونل مایکروفر، تمامی سوراخ هایی که می‌توانند به سلامت دستگاه آسیب برسانند را می‌پوشانیم و دیگر نیازی به خریداری ماکروویو جدید با هزینه‌های هنگفت نخواهید داشت.

9. جرقه زدن ماکروفر به دلیل خرابی جوجه گردان

در برخی از ماکروفرها، جایگاهی برای قرار گرفتن جوجه گردان تعبیه شده است که شما می‌توانید مرغ را بدون آنکه داخل ظرفی بگذارید، از طریق جوجه گردان آماده طبخ نمایید. اما محفظه داخلی مایکروفر که جوجه گردان در آن چفت می‌شود، دارای یک پوشش می‌باشد که در حالت عادی هیچ گونه مشکلی برای شما نخواهد داشت. اما اگر در طول زمان، این محفظه پوشش خود را از دست بدهد، باعث جرقه زدن مایکروفر می‌شود.

10. کثیف بودن چرخ‌های ریلی ماکروفر

اگر مایکروفر شما سینی دارد، دقیقا در قسمت زیر سینی تعدادی چرخ وجود دارند که موتور گردان مایکروفر با استفاده از این چرخ‌ها، سینی را به گردش در می‌آورد و غذای شما بصورت یکدست آماده طبخ خواهد شد. اما این چرخ‌ها نیز ممکن است در طول زمان آسیب ببیند و پوشش ابتدایی را نداشته باشند. از این رو، اگر چرخ‌های ریلی مایکروفر شما کثیف باشند، جرقه‌های متعددی را شاهد خواهید بود. به همین دلیل توصیه می‌کنیم که حتما با استفاده از دستمال تمیز، بعد از هر بار استفاده از سینی، چرخ‌های زیرین آنرا تمیز کنید.

چرخ های ریلی مایکروفر را تمیز کنید

11. خراب بودن فن پخش کننده اشعه در ماکروفر

اکثر مایکروفرها علی الخصوص مایکروفرهای نسل جدید که در بازار موجود هستند، دارای فن پخش کننده اشعه هستند که در اصل وظیفه به چرخش درآوردن امواج و اشعه تولید شده توسط سایر قطعات را برعهده دارد. بنابراین این قطعه نیز دارای نقش مهمی در عملکرد کلی مایکروفر دارد. اگر این قطعه به هر دلیلی خراب شود، امواج تولید شده در یک نقطه متمرکز می‌شوند و علیرغم اینکه غذاهای شما به خوبی گذشته آماده نخواهد شد، می‌تواند منجر به جرقه زدن مایکروفر شود.

12. خالی روشن کردن مایکروفر

یکی از نکات اساسی و اصولی که باید برای استفاده از مایکروفر بصورت کامل از آن پیروی کنید، این است که به هیچ وجه نباید مایکروویو را بدون قرار هر چیزی داخل آن، روشن کنید. این فرایند باعث می‌شود که امواج تولید شده درون مایکروفر، به بدنه داخلی آن ساطع شود و بجای گرم کردن یا آماده کردن غذای شما، باعث آسیب رساندن به قطعات داخلی دستگاه شوند؛ در این صورت قطعات داخلی و اصلی مایکروفر آسیب خواهند دید و با هر بار استفاده، شاهد بروز جرقه خواهید بود.

13. از بین رفتن رنگ و لعاب داخل ماکروفر

در قسمت داخلی مایکروفر، پوششی وجود دارد که به مرور زمان می‌تواند آسیب ببیند. برای مثال ممکن است قسمت‌هایی را به شکل زنگ زده را مشاهده کنید. با بروز چنین مشکلی در قاب درونی مایکروویو، با هر بار استفاده از دستگاه شاهد بروز جرقه خواهید بود. این مشکل تنها یک راه حل دارد و آن هم ایزوله سازی مایکروویو است؛ بدین معنا که یک لایه پوششی جدیدی درون مایکروفر شکل خواهد گرفت. همچنین خدمات ایزوله سازی مایکروفر توسط کارشناسان و متخصصان ما در آریابهکار انجام می‌شود.

14. کثیف بودن داخل ماکروفر

در حین پخت برخی غذاها و عدم توجه به زمان و درجه‌ای که برای پخت تنظیم کرده‌اید، می‌تواند باعث کثیف شدن داخل مایکروفر شود. از این رو، هر بار که این اتفاق برای شما بصورت خواسته یا ناخواسته رخ می‌دهد، باید آنرا بصورت کامل تمیز کنید و اجازه ندهید که حتی قسمتی از داخل آن کثیف باشد. در غیر اینصورت هم می تواند مانع حرکت چرخ های ریلی سینی و هم جرقه زدن ماکروفر شود.

کثیف بودن داخل مایکروویو از دلایل اصلی جرقه زدن مایکروفر

15. خراب شدن اتصالات داخلی ماکروفر

اگر مشکل جرقه زدن مایکروفر شما هنوز پا برجا می‌باشد و با عوامل بالا رفع نشده است، به احتمال زیاد مشکل از اتصالات داخلی ماکروفر است. برای تشخیص این موضوع، نیاز به بررسی متخصص و کارشناسان خبره در این زمینه دارید. بنابراین اگر احساس می‌کنید که مشکل از اتصالات داخلی دستگاه است، می‌توانید با کارشناسان ما در آریابهکار تماس حاصل نمایید.

برای تماس با کارشناسان ما می‌توانید از طریق خطوط 02145437 و 02191006676 اقدام نمایید.

16. خراب بودن سینی ماکروفر

جرقه زدن سینی در مایکروفرها و سولاردام‌ها، یکی دیگر از عوامل بسیار مهم است. اما به چه دلیلی سینی جرقه می‌زند؟ دلایلی برای این مشکل وجود دارند که در ادامه با آنها آشنا خواهید شد:

1. وجود خط و خش روی سینی

سینی سولاردام و مایکروفر ممکن است در اثر برداشتن و قراردادن ظروف مختلف، دچار خط و خش شود. در این صورت شما شاهد جرقه‌های متعددی در حین روشن کردن مایکروفر خواهید بود.

2. خراب بودن المنت زیر سینی

ابتدا قبل از آنکه المنت را تعویض کنید، توصیه می‌شود که آنرا بصورت کامل از طریق دستمال خشک، تمیز کنید. سپس سینی را در جای خود قرار دهید و در حالت گریل، چند دقیقه دستگاه را روشن نمایید. اگر باز هم شاهد جرقه بودید، نشان دهنده خرابی المنتور است و باید تعویض شود.

همچنین بخوانید: ۷ علت باز نشدن درب ماکروفر

17. سوختن و از بین رفتن ترانس

وظیفه اصلی ترانس، مربوط به برق و تنظیم کردن جریان برق ورودی به دستگاه می‌باشد. اما اگر این قطعه بنابر هر دلیلی آسیب ببیند، ممکن است کنترلی بر میزان جریان ورودی نداشته باشد و ولتاژ بصورت کم یا زیاد منتقل گردد. این در صورتی است که نیم‌سوز شدن این قطعه، حتی می‌تواند اختلالاتی در سایر قطعات وارد کند و علیرغم تعمیر جرقه زدن مایکروفر، باید هزینه بیشتری را برای تعمیر سایر قطعات دستگاه متحمل شوید. بنابراین اگر احساس می‌کنید که ترانس مایکروویو ایراد پیدا کرده است، با کارشناسان مجرب در این زمینه تماس بگیرید.

18. عدم تمیز کردن دستگاه با دستمال تمیز

اما نکته آخری که می‌توان در این زمینه به آن اشاره کرد، این است که برای تمیز کردن هر یک از قطعات مایکروفر باید از دستمال خشک و همچنین تمیز استفاده کنید. در غیر اینصورت، نه تنها مایکروویو تمیز نمی شود، بلکه لکه‌های روغن و مایعات را روی بدنه و قطعات مایکروویو به جا می‌گذارید و نتیجه آن هم جرقه زدن مایکروفر می‌باشد.

18 علت رایج جرقه زدن مایکروفر و سولاردام

پیشنهاد کارشناسان آریابهکار جهت پیشگیری از جرقه زدن مایکروفر

با توجه به نکاتی که در این بخش به آنها اشاره کردیم، برای پیشگیری از جرقه زدن مایکروفر یک سری نکات وجود دارند که باید بصورت کامل آنها را رعایت کنید. این نکات عبارتند از:

  1. از قرار دادن ظروف فلزی درون ماکروفر خودداری کنید.
  2. بعد از هر بار استفاده از مایکروفر، داخل آنرا تمیز کنید.
  3. برای تمیز کردن دستگاه، از دستمال تمیز استفاده نمایید.
  4. از ضربه خوردن مایکروویو تحت هر شرایطی خودداری کنید.
  5. از محافظ برق مناسب برای مایکروفر استفاده نمایید.
  6. ظروفی که دارای خط و خش و حتی زنگ زدگی هستند را درون دستگاه قرار ندهید.

تعمیر جرقه زدن ماکروفر

در طی این گزارش، سعی شد تا شما را با تمام عوامل و دلایل احتمالی برای جرقه زدن ماکروفر آشنا سازیم که برخی از این موارد به سادگی قابل برطرف شدن هستند، اما برخی موارد دیگر حتما باید توسط تکنسین تعمیر شود. اگر ماکروفر را به تازگی خریداری کرده اید، می‌توانید با استفاده از کارت گارانتی دستگاه، به مراکز نمایندگی تعمیر ماکروفر مراجعه کنید. اما اگر مدت زمان گارانتی دستگاه به اتمام رسیده است، می توانید با ما در آریابهکار در تماس باشید. لازم به ذکر است که تمامی خدمات ما توسط تکنسین‌های مجرب به همراه گارانتی رسمی 90 روزه، انجام می‌شوند.

علت جرقه زدن ماکروفر در یک نگاه

در این گزارش از آریابهکار سعی شد تا شما را با تمام دلایل و علت های رایج جرقه زدن مایکروویو آشنا سازیم. با این حال، در ادامه این بخش نیز شما را با تمام این دلایل بصورت مختصر آشنا خواهیم ساخت.

استفاده از ظرف فلزی در مایکروویوبرای گرم کردن یا پخت غذا در ماکروفر، سعی کنید از ظروف مناسب استفاده نمایید؛ در غیر اینصورت، با استفاده از ظروف فلزی متوجه جرقه زدن دستگاه خواهید شد.
خرابی کاور هدایت کننده امواج مایکروفراگر کاور هدایت کننده امواج آسیب ببیند، با مشکل جرقه زدن مایکروویو روبرو خواهید شد که صرفا باید آنرا تعویض نمایید.
آسیب دیدن المنت مایکروفراگر جرقه حاصله از سمت المنت مایکروفر است، باید اقدام به تعمیر المنت کنید.
از کار افتادن فیلتر اشعهمعمولا به دلیل استفاده نادرست از مایکروفر آسیب می بیند و باید اقدام به تعمیر ماکروفر نمایید.
خرابی دیود ماکروفرعملکرد دیود با مگنتران ماکروفر در ارتباط است و اگر دیود آسیب ببیند، علیرغم تداخل در عملکرد مگنترون، متوجه جرقه زدن دستگاه خواهید شد.
مگنترون مایکروویوبا سر و صدای بلند می تواند منجر به جرقه زدن ماکروفر شود که معمولا از طریق تعویض مگنتران رفع مشکل می شود.
فرسوده شدن 3 پایه فلزی مایکروفراگر 3 پایه فلزی ماکروفر پوسیده شده باشد، هر بار که از آن استفاده کنید متوجه جرقه زدن دستگاه خواهید شد.
سوراخ های ریز در ماکروفرمعمولا در طی سالیان طولانی و استفاده نادرست این سوراخ ها ایجاد می شوند که در اینصورت باید اقدام به ایزوله سازی ماکروفر نمایید.
خرابی جوجه گردان مایکروویوبه دلیل استفاده نامناسب و طولانی مدت از ماکروفر، این مشکل رخ می دهد و صرفا باید آنرا تعویض کنید.
کثیف بودن چرخ های سینی گردانکثیفی چرخ های سینی گردان معمولا به دلیل عدم تمیز کردن آنها در طول زمان رخ می دهد و به همین دلیل، باعث جرقه زدن مایکروویو می شوند.
خرابی فن پخش کننده اشعهباعث متمرکز سازی امواج تولید شده در ماکروفر می شود و در نتیجه مشکلات متعددی به وجود خواهد آمد که یکی از آنها جرقه زدن ماکروفر است.
خالی روشن کردن مایکروفراشتباه مهمی است که می تواند به قطعات مایکروویو نیز حتی آسیب برساند.
پوسیده شدن داخل ماکروویودر طول زمان رخ می دهد که از طریق ایزوله سازی مایکروفر قابل حل است.
کثیفی داخل مایکروفرذرات ریز در بدنه مایکروفر می توانند منجر به جرقه زدن دستگاه شما شوند.
خرابی اتصالات داخلی ماکروفرمعمولا به دلیل استفاده نادرست و طولانی مدت، اتصالات ماکروفر تحت آسیب قرار می گیرد و باید توسط تکنسین عیب یابی و تعمیر شود.
مشکل سینی مایکروفرپوسیده شدن سینی و یا خرابی المنت سینی می تواند باعث بروز چنین مشکلی شود.
خرابی و سوختن ترانساین مشکل معمولا به دلیل نوسان برق رخ می دهد و باید حتما رفع شود.
استفاده از دستمال نامناسبنه تنها لکه ها و ذرات موجود در ماکروفر را تمیز نمی کند، بلکه می تواند ذرات بیشتری را درون ماکروفر ایجاد نماید.

منابع:

applianceanalystsoceanapplianceservice

به چه دلایلی مایکروفر جرقه می‌زند؟

جرقه زدن مایکروفر، دارای دلایل متعددی است که از مهم ترین آنها می توان به خرابی مگنتران، استفاده از ظروف فلزی و... اشاره کرد.

آیا مشکل جرقه زدن مایکروفر قابل تعمیر است؟

برخی از عواملی که باعث می شوند مایکروفر به‌صورت ناخواسته جرقه بزند، به سادگی قابل رفع هستند و برخی دیگر توسط تکنسین باید رفع شود.

آیا جرقه زدن مایکروفر می‌تواند منجر به خرابی دستگاه شود؟

بله. اگر مشکل جرقه زدن مایکروفر طولانی مدت باشد و اقدام به رفع آن نکنید، می‌تواند خرابی های متعددی را به وجود آورد.

4.6/5 - (10 امتیاز)

This Post Has 2 Comments

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Back To Top
بازگشت
تماس ۰۲۱۴۵۴۳۷
واتساپ آریابهکار
تلگرام
موبایل: 09190111214