ماشین لباسشویی آزمایش 200 در سال های اخیر به عنوان یکی از پرطرفدارترین محصولات در…
مشکل وارد نشدن آب به لباسشویی و یا مشکل آبگیری نکردن ماشین لباسشویی، یکی از مشکلاتی است که به مرور زمان می تواند برای دستگاه شما عزیزان رخ دهد. منظور از آبگیری نکردن لباسشویی، وارد نشدن آب به دیگ ماشین لباسشویی می باشد که قطعا نشان دهنده یک خرابی بخصوصی در این دستگاه است و اگر با این خرابی روبرو شده اید، مطمئن باشید که یک خرابی فنی رخ داده است و حتما باید توسط تکنسین تعمیرات لباسشویی مورد بازبینی و عیب یابی قرار گیرد.
در این مقاله از مجموعه مقالات تعمیر ماشین لباسشویی آریابهکار قصد داریم تا شما عزیزان را با دلیل وارد نشدن آب به ماشین لباسشویی آشنا کنیم تا بتوانید این مشکل را بهتر ریشه یابی نمایید. همراه ما باشید.
آبگیری نکردن ماشین لباسشویی
همانگونه که توضیح داده شد، مشکل آبگیری نکردن ماشین لباسشویی یکی از مشکلات متداول و رایجی می باشد که با گذشت زمان و عدم استفاده صحیح از این دستگاه رخ می دهد و زمانی هم که چنین اتفاقی رخ می دهد، بدون شک شما یک دستگاه معیوب در خانه خواهید داشت که هر چند ده ها قابلیت دارد اما هیچ یک از این قابلیت ها برای شما کارایی نخواهند داشت! از این رو اگر با روشن کردن ماشین لباسشویی متوجه عدم آبگیری ماشین لباسشویی شدید، توصیه می کنیم برنامه شستشوی آنرا متوقف کنید و فورا اقدام به بررسی مواردی که در این گزارش نام برده شدند نمایید. لازم به ذکر است که این مشکل معمولا ناشی از دلایل فنی رخ می دهد که فقط باید توسط تعمیرکار متخصص تعمیر شود.
همچنین اگر دانش و تخصص کافی در زمینه تعمیر ماشین لباسشویی ندارید، توصیه می کنیم به هیچ وجه اقدام به باز کردن خودسرانه قطعات این دستگاه پیچیده نکنید چرا که هم خرابی دستگاه را بیشتر خواهید کرد و هم اینکه اگر اقدام به باز کردن این دستگاه نمایید، دیگر توسط نمایندگی تعمیر ماشین لباسشویی جهت تعمیرات پذیرش نخواهد شد و گارانتی آن ملغی می گردد. به همین دلیل اگر با بررسی موارد سطحی متوجه خرابی گسترده و بسیار تخصصی در این دستگاه شدید، توصیه می کنیم از طریق تماس با شماره مرکزی 02145437 با تیم پشتیبانی آریابهکار تماس بگیرید تا هماهنگی های لازم جهت اعزام تکنسین تعمیرکار در اسرع زمان صورت گیرد.
علت وارد نشدن آب به لباسشویی چیست؟
تصور کنید که تعداد زیادی لباس را درون دیگ لباسشویی ریخته اید و همانند روزها و ماه های اخیر دکمه Statrt یا همان شروع لباسشویی را فشار می دهید و منتظر این هستید تا دیگ با آب پر شود و لباس های شما شسته شوند. اما پس از گذشت 5-10 دقیقه متوجه این می شوید که آب وارد لباسشویی نمی شود و لباس های قرار گرفته در لباسشویی نیز خشک هستند! با این وجود به چه علت چنین مشکلی رخ می دهد؟ در ادامه با رایج ترین دلایل وارد نشدن آب به لباسشویی آشنا خواهید شد.1. خرابی شیر برقی؛ از دلایل وارد نشدن آب به لباسشویی
اولین مورد فهرست ما که می توان دلیل وارد نشدن آب به ماشین لباسشویی تلقی کرد، خرابی شیر برقی لباسشویی می باشد. اما چرا؟ شیر برقی به عنوان یکی از مهم ترین قطعات ماشین لباسشویی و زیر نظر برد الکترونیکی است که تمامی عملکرد این قطعه بستگی به دستورات برد دارد. اساسا شیر برقی وظیفه قطع و وصل کردن آب لباسشویی را برعهده دارد و زمانیکه به هر دلیلی خراب شود، قطعا با مشکل وارد نشدن آب به لباسشویی روبرو می شوید و تا زمانیکه مشکل این قطعه رفع نشود، با این مشکل مواجه خواهید بود.
- بررسی سلامت شیر برقی ماشین لباسشویی باید توسط تکنسین انجام شود.
- در صورت خرابی و سوختن شیر برقی، باید قطعه جدید خریداری کنید.
- اگر با شیر برقی لباسشویی آشنا نیستید، به هیچ وجه آنرا باز و تعمیر نکنید!
2. خرابی سلکتور، برد یا تایمر لباسشویی
برد الکترونیکی در ماشینت لباسشویی های جدید و تایمر در لباسشویی های قدیمی وجود دارد که وظیفه دریافت و ارسال دستورات شما را برعهده دارد. با این وجود اگر برد یا همان تایمر لباسشویی به هر دلیلی خراب شود، قطعا با مشکل وارد نشدن آب به لباسشویی روبرو خواهید شد که بررسی دقیق این قطعه با استفاده از ابزارهای تعمیراتی مخصوص لباسشویی و توسط تعمیرکار لباسشویی باید انجام شود تا مشکل وارد نشدن آب به لباسشویی رفع شود و همانند روز اول از دستگاه استفاده کنید.- تعیین تعمیر یا تعویض برد برعهده تکنسین است.
- در صورت نداشتن دانش کافی به هیچ وجه اقدام به باز کردن برد نکنید.
3. قطع یا کم بودن فشار آب
گاهی اوقات ممکن است علت وارد نشدن آب به لباسشویی ناشی از خرابی قطعات لباسشویی شما عزیزان نباشد و مرتبط با اتصالات دستگاه باشد. برای مثال اگر جریان آب ورودی محل سکونت شما قطع شده و یا فشار کم دارد، نباید انتظار عملکرد صحیح از لباسشویی داشته باشید. با این وجود توصیه می کنیم در حین روشن کردن لباسشویی، سایر شیرهای موجود در محل سکونتتان را باز نکنید تا آب کافی به دستگاه برسد.
- جهت رفع مشکل کم بودن فشار آب می توانید از پمپ آب استفاده کنید.
- بستن شیرهای آب در هنگام استفاده از لباسشویی.
4. خرابی سوئیچ فشار لباسشویی
یکی دیگر از قطعات مرتبط با شیر برقی، سوئیچ فشار لباسشویی می باشد که وظیفه این سوئیچ کنترل ولتاژ برق ورودی به شیر برقی است و به کمک این سوئیچ فشار، جریان برق شیر برقی قطع و وصل می شود (در صورت پر شدن دیگ لباسشویی، جریان برق شیر برقی قطع می شود و بالعکس). از این رو زمانیکه این قطعه از لباسشویی خراب می شود، شیر برقی همانند سابق عملکرد صحیح نخواهد داشت و با مشکل وارد نشدن آب به لباسشویی روبرو خواهید شد.- عیب یابی سوئیچ فشار لباسشویی توسط تکنسین تعمیرکار لباسشویی.
5. مسدودی جاپودری لباسشویی
جاپودری لباسشویی یک قطعه جانبی ماشین لباسشویی از جنس پلاستیک مستحکم می باشد که تمام مواد شوینده از این طریق به دیگ ماشین لباسشویی منتقل می شوند. اما یک نکته کلیدی در خصوص این بخش از لباسشویی وجود دارد که معمولا توسط فروشنده ماشین لباسشویی به شما گفته نمی شود. ماشین لباسشویی یک وسیله است که با آب در ارتباط می باشد و در حین شستشو براساس برنامه انتخابی، بخار قابل توجهی هم درون آن به وجود خواهد آمد.
اما دستگاهی که با آب و بخار سر و کار دارد، مستعد تولید باکتری و میکروب است که یکی از مهم ترین بخش های لباسشویی که می تواند در بازه زمانی کوتاهی تبدیل به منبع میکروب شود، جاپودری است؛ به همین دلیل توصیه می کنیم در بازه های زمانی 10-20 روزه اقدام به خارج کردن و شستشوی جاپودری نمایید. در غیر اینصورت به مرور زمان مسدود خواهد شد و منجر به وارد نشدن آب به لباسشویی می شود.
6. خرابی شلنگ ورودی آب
یکی از بخش های بسیار مهم و حیاتی در ماشین لباسشویی، شلنگ های متصل به آن هستند چرا که تمام آب ورودی لباسشویی از طریق این شلنگ ها تامین می شود. اما ممکن است این شلنگ ها در طول زمان با مسدودی ناشی از گیر کردن املاح بزرگ، پوسیدگی و… شوند که در ابتدا با مشکل نشتی آب لباسشویی روبرو می شوید و سپس متوجه وارد نشدن آب به لباسشویی خواهید شد که اگر به موقع این خرابی مورد بازبینی و عیب یابی قرار نگیرد، قطعا با مشکلات متعددی روبرو می شوید.- عیب یابی توسط تکنسین تعمیرکار.
- رسوبات گیر افتاده در شلنگ ها باید تخلیه شوند.
- رسوب زدایی فیلتر متصل به شلنگ.
- تعویض شلنگ فرسوده و پوسیده.
7. خرابی فیلتر ورودی آب
در ماشین لباسشویی یک فیلتر مخصوص وجود دارد که در قسمت پشتی شیر برقی است و مهمترین وظیفه این فیلتر، جلوگیری از وارد شدن املاح آب به ماشین لباسشویی می باشد که اگر آب محل سکونت شما دارای املاح قابل توجهی می باشد، می تواند در کمترین زمان ممکن منجر به مسدودی فیلتر ورودی آب شود که نتیجه این خرابی، وارد نشدن آب به لباسشویی خواهد بود. اما چگونه می توان این فیلتر را تخلیه کرد؟ یا حتی در مقابل این خرابی ایستاد؟
در پاسخ به این سؤال باید بگوییم که اگر شما سالانه 1-2 دفعه اقدام به سرویس لباسشویی توسط تعمیرکار ماشین لباسشویی کنید، چنین مشکلی به هیچ وجه برای شما رخ نخواهد داد؛ چرا که در طی این پروسه، تعمیرکار اقدام به تخلیه رسوبات گیر کرده در این فیلتر می کند تا جریان ورودی آب دستگاه از حالت مسدودی خارج شود.
همچنین اگر مایل هستید خودتان این پروسه را انجام دهید، در ابتدا باید شلنگ ورودی لباسشویی را به آرامی باز کنید (در قسمت پشتی لباسشویی قرار دارد) و سپس به آرامی نیز فیلتر توری ورودی آب را خارج نمایید. اینک این فیلتر را بهصورت کامل تخلیه کنید و مجددا آنرا بر روی شلنگ قرار دهید و شلنگ را به لباسشویی ببندید.
نحوه برطرف سازی مشکل آبگیری نکردن لباسشویی
پس از آنکه متوجه خرابی و آبگیری نکردن ماشین لباسشویی می شویم، سعی می کنیم تا این خرابی را در خانه بدون نیاز به تعمیرکار و تکنسین مجرب تعمیر کنیم تا مشکل برطرف شود؛ اما این در صورتی امکانپذیر می باشد که شما عزیزان توانایی و تجربه کافی در خصوص تعمیر ماشین لباسشویی را داشته باشید و اگر توانایی های کافی در این زمینه را نداشته باشید، بدون شک خرابی را بیشتر خواهید نمود و طبیعتا زمانیکه خرابی بیشتر شود هزینه تعمیرات شما نیز افزایش خواهد یافت. با این وجود باید به اطلاع شما عزیزان برسانیم که اگر تجربه تعمیر ماشین لباسشویی را ندارید، نحوه تعمیر مشکل آبگیری نکردن ماشین لباسشویی یک راهکار ساده نیست و باید بهصورت گام به گام توسط فرد متخصص صورت گیرد.
برای مثال در ابتدا فرد تکنسین باید با استفاده از ابزارهای تعمیراتی روز دنیا اقدام به عیب یابی قطعه به قطعه ماشین لباسشویی کند تا مشکل اصلی در آبگیری نکردن را پیدا نماید. به همین دلیل باید مطلع باشید که آبگیری نکردن ماشین لباسشویی صرفا به دلیل خرابی یک قطعه نیست و ممکن است چندین قطعه در این خرابی دخیل باشند. از این رو توصیه می شود 0 تا 100 تعمیر آبگیری نکردن ماشین لباسشویی فقط و فقط باید توسط تعمیرکارانی صورت گیرد که حداقل 5 سال سابقه تعمیرات تخصصی این دستگاه را در رزومه خود دارند و می توانند این مشکل را تشخیص و سپس تعمیر تخصصی کنند.علت آبگیری نکردن لباسشویی در برند های مطرح
موضوع وارد نشدن آب به ماشین لباسشویی، متاسفانه به عنوان یکی از مشکلاتی می باشد که تقریبا در تمامی برند های ماشین لباسشویی رخ می دهد. این دسته از مشکلات به سبب دلایل مطرح شده در بخش های ابتدای مقاله، رخ می دهند که به سادگی می توان آنها را برطرف نمود.
وارد نشدن آب به ماشین لباسشویی تنها مختص به یک برند و یا یک سری از برنده ها نمی باشد بلکه یک موضوع کلی بوده که در تمامی برند های لباسشویی در حال رخ دادن است. هدف ما در این بخش از محتوا، پوشش مسئله وارد نشدن آب به تمامی برند های ماشین لباسشویی می باشد که در لیست بالاترین میزان خرید قرار دارند. اگر شما از برند خاصی استفاده می نمایید که در لیست موارد مطرح شده قرار ندارد، می توانید آن را در بخش کامنت های صفحه قرار دهید تا در اولین بازه زمانی پاسخ دقیق آن را در اختیار شما قرار دهیم.1) آبگیری نکردن ماشین لباسشویی بوش
اگر ماشین لباسشویی بوش شما عزیزان اخیرا با مشکل آبگیری نکردن و وارد نشدن آب به دستگاه روبرو شده است، جای نگرانی نیست چرا که این مشکل به سادگی قابل تعمیر و رفع است و توصیه ای که داریم این است کمی صبوری پیشه نمایید تا تکنسین تعمیرکار به محل شما جهت عیب یابی اعزام گردد. اما از نظر برخی تعمیرکاران معمولا به دلیل کم بودن فشار آب چنین مشکلی ایجاد می شود! این در حالی است که ما به هیچ وجه این مورد را نه تایید و نه رد می کنیم؛ چرا که بدون بررسی و عیب یابی دستگاه به هیچ وجه نمی توان به مشکل اصلی دستگاه پی برد. همچنین لازم به ذکر است که استفاده شخص x از ماشین لباسشویی بوش نسبت به شخص y متفاوت است و احتمال بروز یک برخی براساس یک قطعه در تمامی مدل های این دستگاه وجود ندارد.
به همین دلیل توصیه می کنیم به موارد این چنینی اعتماد نکنید تا زمانیکه دستگاه توسط فرد کارشناس و متخصص عیب یابی گردد.
2) آبگیری نکردن ماشین لباسشویی هاردستون
مشکل آبگیری نکردن ماشین لباسشویی هاردستون یکی از مشکلاتی می باشد که در طول زمان ممکن است برای این دستگاه به دلیل استفاده نادرست و اشتباه رخ دهد و رخ دادن آن هم هر چند می تواند مختل کننده زندگی روزمره شما عزیزان باشد اما با تعمیرات غیر اصولی این خرابی، احتمالا بازه زمانی بیشتری زندگی شما مختل خواهد شد و تا زمانیکه عیب یابی دقیق توسط تعمیرکار ماشین لباسشویی هاردستون صورت نگیرد، علت آبگیری نکردن ماشین لباسشویی هاردستون قابل تشخیص نخواهد بود و با اطمینان نمی توان علت خرابی را بدون عیب یابی تائید نمود.
3) آبگیری نکردن ماشین لباسشویی کندی
از نظر برخی تعمیرکاران گفته می شود که علت آبگیری نکردن ماشین لباسشویی کندی ناشی از خرابی و از کار افتادن شیربرقی می باشد که حتی بدون باز کردن و تست این قطعه در این دستگاه، با اطمینان 100 درصدی اعلام می کنند که خرابی ناشی از شیر برقی ماشین لباسشویی کندی است. اما این چنین نیست چرا که تا وقتی شیر برقی ماشین لباسشویی کندی بهصورت دقیق مورد بازبینی و عیب یابی قرار نگیرد، به هیچ وجه نمی توان علت آبگیری نکردن ماشین لباسشویی کندی را ناشی از شیر برقی دانست. از این رو برای عیب یابی این خرابی، تعمیرکار با تجربه به همراه ابزارهای تعمیراتی روز دنیا باید در محل شما اعزام گردد تا مشکل را بررسی کند.
4) آبگیری نکردن ماشین لباسشویی آریستون
دلایل آبگیری نکردن ماشین لباسشویی آریستون می توانند شامل موارد متعددی شوند که معمولا این موارد به دلیل استفاده نادرست و اشتباه از ماشین لباسشویی آریستون رخ می دهد. اما رایج ترین علت آبگیری نکردن ماشین لباسشویی آریستون چیست؟ رایج ترین علت این خرابی، می تواند کم بودن فشار آب، خرابی شلنگ ورودی، خرابی سلکتور، خرابی شیر برقی و… باشد که در صورتی می توان با اطمینان خاطر علت این خرابی را تشخیص داد که فرد تعمیرکار با استفاده از دانش فنی تعمیرات و ابزارهای تعمیراتی روز دنیا اقدام به عیب یابی این دستگاه نماید و بتواند مشکل را شناسایی کند. از این رو اگر فرد تعمیرکار پیش از هر گونه عیب یابی دستگاه به شما خرابی را اعلام کرد، توصیه می کنیم اجازه تعمیر دستگاه توسط این تعمیرکار داده نشود؛ چرا که احتمال دریافت هزینه نامتعارف توسط این افراد از شما عزیزان وجود دارد.
5) آبگیری نکردن ماشین لباسشویی زیرووات
اگر ماشین لباسشویی زیرووات شما جدیدا آبگیری نمی کند و یا در حین آبگیری صدای وحشتناکی را از خود به بیرون بروز می دهد، احتمال بروز خرابی جدی در این دستگاه وجود دارد که اگر در همان ابتدا اقدام به متوقف سازی برنامه شستشو نمایید، بیشتر به نفع شما می باشد چرا که اگر مشکلات این چنینی را از همان ابتدا جدی بگیرید با هزینه کمتری برای شما تمام خواهد شد و اما اگر به این موضوع اهمیت ندهید، قطعا برخی از قطعات ماشین لباسشویی زیرووات شما از کار خواهند افتاد و نمی توانید همانند سابق از این دستگاه استفاده کنید. با این وجود توصیه می کنیم در اسرع زمان اقدام به تماس با مرکز تعمیر ماشین لباسشویی زیرووات در تهران با شماره مرکزی 02145437 نمایید تا پروسه اعزام تکنسین به محل شما هماهنگ گردد.
6) آبگیری نکردن ماشین لباسشویی ایندزیت
با آبگیری نکردن ماشین لباسشویی ایندزیت بدون شک دستگاه با یک دستگاه معیوب هیچ تفاوتی نخواهد داشت و به هیچ وجه نمی توانید از این دستگاه خراب برای شستشوی البسه خود استفاده کنید! اما راهکار چیست؟ چگونه علت آبگیری نکردن ماشین لباسشویی را تشخیص دهیم؟ در خصوص این خرابی باید بگوییم که آبگیری نکردن ماشین لباسشویی ایندزیت صرفا بنابر یک علت نیست و می تواند مبنی بر دلایل و عوامل متعددی برای دستگاه شما رخ دهد که توصیه می کنیم 0 تا 100 شناسایی و تعمیر این خرابی باید توسط تعمیرکار و متخصص ماشین لباسشویی ایندزیت صورت گیرد تا نکات طلایی در تعمیر این دستگاه هم رعایت شوند و دیگری با این مشکل روبرو نشوید.
برای عیب یابی و تعمیر آبگیری نکردن ماشین لباسشویی ایندزیت توسط تعمیرکاران مجرب آریابهکار می توانید از طریق شماره های مندرج اقدام نمایید تا تیم پشتیبانی درخواست شما عزیزان را ثبت نماید و تعمیرکاران در روز و ساعت مقرر به محل شما اعزام گردند.
7) آبگیری نکردن ماشین لباسشویی آبسال
مصرف کنندگان عزیز ماشین لباسشویی آبسال، لازم به ذکر است که مشکل آبگیری نکردن ماشین لباسشویی آبسال مبنی بر ایرانی بودن این کالا نیست و سعی کنید تصور خودتان را نسبت به این موضوع تغییر دهید؛ چرا که مشکل آبگیری نکردن ماشین لباسشویی یک مشکل رایج در میان تمام دستگاه های ماشین لباسشویی می باشد که معمولا ناشی از استفاده نادرست و اشتباه برای شما رخ می دهد و می تواند مانع استفاده از این دستگاه شود. از این رو توصیه ای که برای شما داریم این است که در صورت مشاهده این خرابی در ماشین لباسشویی آبسال، از طریق شماره های مندرج با تیم پشتیبانی آریابهکار تماس بگیرید تا هماهنگی های لازم جهت تعمیر این دستگاه صورت گیرد. لازم به ذکر می باشد که پیش از هر گونه تعمیرات برای رفع این خرابی باید دستگاه با استفاده از ابزارهای تعمیراتی روز دنیا عیب یابی دقیق شود.
8) آبگیری نکردن ماشین لباسشویی الکترولوکس
اگر با مشکل آبگیری نکردن ماشین لباسشویی الکترولوکس روبرو شده اید و پروسه تعمیر آنرا به افراد غیرکارشناس و بی تجربه سپرده اید باید مطلع باشید که علت رایج و اصلی این خرابی، خرابی شیر برقی نیست و نیازی به خرید شیر برقی جدید تا زمانیکه تکنسین بهصورت تخصصی این قطعه را بررسی کند ندارید. از این رو در این مواقع توصیه ای که برای شما داریم این است حتما پروسه تعمیر و عیب یابی ماشین لباسشویی الکترولوکس را به افراد تکنسین و با تجربه بسپارید که بتوانند مشکل دستگاه را با ترفندهای کاربردی و طلایی بهصورت فنی و مهندسی برطرف کنند. از این رو شما می توانید بدون نیاز به تعویض قطعات از این دستگاه به مدت طولانی استفاده کنید و هیچ گونه خرابی این چنینی در آن رخ ندهد.
9) آبگیری نکردن ماشین لباسشویی آاگ
مشکل آبگیری نکردن ماشین لباسشویی آاگ، یکی دیگر از مشکلات رایج این ماشین لباسشویی می باشد که معمولا به دلیل استفاده نادرست و وارد کردن فشار زیادی به این دستگاه رخ می دهد و با رخ دادن چنین خرابی در ماشین لباسشویی، بدون شک هیچ یک از قابلیت های این دستگاه قابل استفاده نخواهند بود و باید به فکر تعمیر اصولی ماشین لباسشویی آاگ باشید؛ البته لازم به ذکر است که تعمیر اصولی صرفا باید توسط تعمیرکاری صورت گیرد که در ابتدا با ابزارهای تعمیراتی روز دنیا اقدام به عیب یابی تخصصی این خرابی نماید و سپس تعمیرات تخصصی خود را برای تعمیر این مشکل انجام دهد. از این رو مشکل آبگیری نکردن ماشین لباسشویی آاگ صرفا بر یک اساس و دلیل رخ نمی دهد و باید توسط تعمیرکار مورد عیب یابی قرار گیرد.
نمایندگی مجاز و مرکزی تعمیرات ماشین لباسشویی
نمایندگی تعمیر لوازم خانگی آریابهکار به عنوان نمایندگی مجاز و مرکزی تعمیرات ماشین لباسشویی در تهران به همراه تیم تکنسین مجرب و متخصص آماده ارائه خدمات تعمیر آبگیری نکردن ماشین لباسشویی شما عزیزان با استفاده از ابزارهای تعمیراتی روز دنیا می باشد تا نیازی به تعویض قطعات نداشته باشید و صرفا از طریق تعمیر تخصصی قطعه آسیب دیده مشکل شما را رفع نماید. از این رو توصیه ای که برای شما داریم این است حتما در صورت مشاهده آبگیری نکردن ماشین لباسشویی استفاده از آنرا متوقف کنید و در اسرع زمان با تیم پشتیبانی آریابهکار تماس بگیرید تا هماهنگی های لازم جهت اعزام تکنسین تعمیرکار صورت گیرد.
لازم به ذکر است که آریابهکار به عنوان یکی از قدیمی ترین و با اصالت ترین مجموعه های تعمیراتی در استان تهران با بیش از سی سال سابقه تعمیرات تخصصی لوازم برقی خانگی می باشد که همواره تمام مشکلات دستگاه شما را به کمک تیم متخصص عیب یابی و سپس تعمیر می کند. همچنین اگر برای شما مقدور است و مایلید تا دستگاه را با هماهنگی قبلی به شعب تعمیراتی آریابهکار در شرق و غرب تهران منتقل کنید، در ادامه آدرس شعب را درج نموده ایم. لازم به ذکر است پیش از مراجعه حضوری از طریق تماس تلفنی از ساعت کاری شعبه مدنظر خود مطلع شوید:- شعبه نارمک: خیابان دکتر آیت، پایینتر از چهار راه تلفن خانه، نرسیده به خیابان دماوند، شماره ۶۸ ، واحد اول.
سخن پایانی
در این مقاله به خوبی با علت های وارد نشدن آب به ماشین لباسشویی آشنا شدید و دانستید که چه مواردی موجب وارد نشدن آب به دیگ و در نهایت آبگیری نکردن ماشین لباسشویی می شود. دقت داشته باشید برطرف سازی برخی از موارد گفته شده در این مقاله کاملا تخصصی می باشد و باید از تعمیرکار مجرب برای برطرف سازی ان استفاده نمود.
شما می توانید برای تعمیرات ماشین لباسشویی خود و برطرف سازی مشکلات آبگیری نکردن آن، با آریابهکار تماس بگیرید و درخواست تعمیرات خود را ثبت نمایید تا در کوتاه ترین بازه زمانی بهترین خدمات تعمیرات این نمایندگی معتبر در اختیار شما عزیزان قرار گیرد.
This Post Has 0 Comments